Bøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Regnbuemad : 100 farvestrålende vegetariske retter


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
249 sider: ill. i farver
Udgivet
2017
Ophav
Genre og form
vegetariske kogebøger, kogebøger, opskrifter

Indhold

Morgenmad - en god start på dagen ; Salater til enhver lejlighed ; Frokost/aftensmad - den store sult ; Desserter - til den søde tand ; Snacks, tilbehør m.m. - den lille sult


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. sep. 2017

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 11. sep. 2017

Æstetisk smuk og inspirerende vegetarkogebog for alle med lyst til at lave farvestrålende mad.

Bogen indeholder 100 vegetariske retter, der er meget forskellige i indhold og sværhedsgrad. Der er opskrifter på morgenmad, salater, frokost, aftensmad, desserter og snacks. Forrest i bogen findes en introduktion til råvarer og køkkenudstyr og efter opskrifterne finder man et register baseret på råvaren fx blomkål eller boghvedemel. De fleste ingredienser kan købes i de store supermarkeder andre i større helsekostforretninger. Opskrifterne ledsages af farvefotos.

Lækker kogebog, der giver lyst til at bruge et væld af forskellige grøntsager og sætte samme farvestrålende præg på spisebordet, som bogens fotos inspirerer til. Hvis man har et godt basislager af vegetariske produkter, samt en bred vifte af friske grøntsager, er det bare med at gå i gang.

Der findes mange lækre vegetarkogebøger se fx BowlsVidunderlig vegetar eller Vidunderlig vegetarDer findes mange lækre vegetarkogebøger se fx Bowls eller .