Gå til indholdQ


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

355 sider

Udgivet

2014

genre/form

erindringerOriginaludgave

2014


Beskrivelse


Henrik Qvortrup (f. 1963) fortæller om sin lange karriere som journalist, spindoktor samt politisk redaktør og kommentator og som chefredaktør på Se og Hør. Om op- og nedture, ven- og fjendskaber, og om egne fejl og forkerte valg - og andres ditto


Anmeldelser (7)


10. nov. 2014

Han er villig til at gå langt for den gode historie, måske for langt. Henrik Qvortup er en ener og kamelæon i dansk journalistik. Til interesserede i journalisters arbejde.

De fleste mennesker har en holdning til journalisten Henrik Qvortrup. I denne biografi kommer vi tæt på den tidligere journalist og spindoktors professionelle liv. Bogen beskæftiger sig med Qvortrups karriere fra 1986 og frem til i dag. Hans privatliv omtales kun i meget begrænset grad.

En lækkerbisken af en velskrevet bog om journalisters beskidte tricks, om en mand der om nogen ikke vil sættes i bås eller lefle for den gode smag. Qvortrup er kompromisløs og hård, men i mange af de politiske sager er der flere nuancer, end den Qvortrup beskriver. Qvortrup er ærlig og ikke bange for at nævne tilfælde, hvor han er gået over stregen, men samtidig også bevidst om, at det er det område, hvor det er mest interessant at befinde sig.

Bogen er til dem der holder af bøger om journalistik og sladderpressen bag facaden som I sandhedens tjeneste


Livet, det forbandede


og i Ken B. Rasmussens selvbiografiske roman Livet, det forbandedeBogen er til dem der holder af bøger om journalistik og sladderpressen bag facaden som I sandhedens tjeneste og i Ken B. Rasmussens selvbiografiske roman Bogen er til dem der holder af bøger om journalistik og sladderpressen bag facaden som I sandhedens tjeneste og i Ken B. Rasmussens selvbiografiske roman Livet, det forbandede.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj

Journalisten

Af

Jakob Albrecht

2014, nr. 13

Kommunikationsforum [online]

Af

David Trads

2014-11-06

Berlingske tidende

Af

Claes Kastholm Hansen

d. 18. nov. 2014

Jyllands-posten

Af

Mikkel Andersson

d. 4. nov. 2014

Politiken

Af

Poul Aarøe Pedersen

d. 9. nov. 2014

Weekendavisen

Af

Klaus Rothstein

d. 7. nov. 2014


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2019

Lydbog (net)

2015

Lydbog (net)

2014

Bog

2014

Ebog

2014

Lydbog (cd-mp3)

2014