Gå til indholdPsykodynamisk organisationspsykologi. Bind 2 : På mere arbejde under overfladerne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

427 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Anmeldelser (2)


26. okt. 2011

Denne bog henvender sig ligesom Psykodynamisk organisationspsykologi fra 2004 primært til en gruppe specialister indenfor området, men emnet er af bred interesse for mange andre, der har en faglig interesse for, hvad der sker i organisationer.

Bogen fortsætter og udbygger, men erstatter ikke det teorigrundlag, der blev etableret med udgivelsen af Psykodynamisk organisationspsykologi i 2004. Denne nye antologi samler sig om 5 temaer: Grupper, ledelse, konsulentperspektivet, arbejdskonferencer og refleksioner. Som i den første del er der tale om en antologi, hvor en række af fagets egne kommer med deres bud på forskellige trends indenfor organisationspsykologien, men den breder sig i øvrigt fra det meget konkrete til det abstrakte. Artiklerne er i sagens natur meget forskellige læsemæssigt, men bør ikke volde målgruppen af teoretisk velfunderede organisationsinteressenter vanskeligheder. Der er som i den første del et forbilledligt register og litteraturlister efter hvert bidrag.

Denne bog udvider det grundlæggende teoriapparat, der blev etableret med udgivelsen af Psykodynamisk organisationspsykologi i 2004, men de to bøger vil fremover, med bindnummerering fra den oprindelige bogs 6. oplag, være etableret som bind 1 og 2 af et samlet værk.

Udmærket fortsættelse og udbygning af samme redaktørers Psykodynamisk organisationspsykologi fra 2004.

Lektørudtalelse

Af

Jørgen Bartholdy

Matrix

Af

Marie Elbinger Gramstrup

Årg. 29, nr. 2 (2012)


Informationer og udgaver

Bog (Bind 2)

2011