Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Provinspiger


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
178 sider
Udgivet
2016
Ophav
Genre og form
roman
Målgruppe

For 12-14-årige


Beskrivelse


De tre veninder Klara, Simone og Pernille står overfor store udfordringer. De skal alle tre starte i en ny skole efter ferien og som om det ikke var nok kæmper de også med en storebrors irriterende kæreste, en forsvunden far og en ny lillesøster.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. feb. 2015

af

af

Jeanette Thisted Villadsen

d. 4. feb. 2015

De tre veninder Klara, Simone og Pernille står overfor store udfordringer. De skal alle tre starte i en ny skole efter ferien, og som om det ikke var nok kæmper de også med en storebrors irriterende kæreste, en forsvunden far og en ny lillesøster. For 12-14-årige piger.

Klara, Pernille og Simone bor alle tre i en lille provinsby. De er meget forskellige men rigtig gode veninder og hver især kæmper de med store og små problemer i hverdagen. Fx skal Klara være storesøster, det synes hun faktisk er mega pinligt, specielt når hun gerne vil gøre indtryk på en af drengene på den nye skole. Pernille kan ikke udholde storebrorens kæreste, og Klara vil helt vildt gerne finde oplysninger om den far, hun aldrig har kendt. Ny bog i "Sommerfugleserien".

Velskrevet og humoristisk hverdagshistorie i et nutidigt og friskt sprog. Mange piger vil kunne relatere til de tre veninders oplevelser.

Denne bog minder meget om forfatterens andre udgivelser i "Sommerfugleserien" fx Kæreste-krise!Drenge, lus & løse tænder. Men også Annette Herzogs Drenge, lus & løse tænder, er et godt bud på en god pigeserieDenne bog minder meget om forfatterens andre udgivelser i "Sommerfugleserien" fx Kæreste-krise!. Men også Annette Herzogs , er et godt bud på en god pigeserie.