Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

Privat og diskret : en sand fortælling


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

180 sider

Udgivet

2017

Ophav

Bettina Bjals(forfatter)
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Andrea fortæller om en barndom præget af misrøgt, seksuelt misbrug og spiseforstyrrelse, og om voksenlivet som stripper og gadeprostitueret med stoffer, selvmord og sammenbrud. Som 40-årig beslutter hun sig for at blive escort på sine egne betingelser


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. mar. 2017

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 28. mar. 2017

Andrea er prostitueret. Det er hendes job og hun er glad for det. Hun fortæller her sin livshistorie. Om op og nedture og tragiske hændelser, forfærdelige oplevelser og om hvordan hun endte med, at vælge den levevej hun har gjort. Til læsere der holder af autentiske historier.

Andreas barndom er præget af svigt og misbrug. Hendes mor er ikke mor for hende og er ofte fraværende i længere perioder. Andreas bedstefar misbruger hende seksuelt og senere gør en onkel det samme. Andreas teenager- og voksenliv er omtumlet og vildt. Hun udvikler tidligt en spiseforstyrrelse, som hun efterfølgende kæmper med det meste af sit liv. Hun forelsker sig gang på gang i de forkerte mænd, og bliver udnyttet af dem. Fysisk og psykisk. Hun får tæv, bliver truet på livet og tvunget til at sælge sig selv og havner også på et tidspunkt i kløerne på den italienske mafia. Alt dette til trods lykkes det hendes altid at finde en vej ud og overleve.

Historien om Andrea er tragisk og hun har oplevet forfærdelige ting, trods dette er bogen lettilgængelig og hurtigt læst. Vil appellere til læsere af autentiske livshistorier.

Minder om bøgerne i serien "Virkelighedens verden" fx Fars lille tjenerStjernebarn


der også handler om incest og prostitution. Stjernebarn, er en anden personlig beretning om prostitution og stofmisbrugMinder om bøgerne i serien "Virkelighedens verden" fx Fars lille tjener der også handler om incest og prostitution. , er en anden personlig beretning om prostitution og stofmisbrug.Informationer og udgaver

2017

Bog

Bettina Bjals

Skriveforlaget, 1. udgave

2017

Ebog

Bettina Bjals

Skriveforlaget, 1. e-udgave

2019

Lydbog (net)

indlæser: Eva Boland Koch

Lindhardt og Ringhof