Gå til indholdBøger / faglitteratur / øvelser

Powertantra : vejen til forening


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

240 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2021

Genre og formøvelser
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Astrid og Thomas har levet sammen i 16 år og har et liv fyldt med spiritualitet og sex. I denne bog fortæller de om at leve som et tantrisk par. For spirituelt interesserede voksne


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2021

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 3. sep. 2021

Astrid og Thomas har levet sammen i 16 år og har et liv fyldt med spiritualitet og sex. I denne bog fortæller de om at leve som et tantrisk par. For spirituelt interesserede voksne.

Bog om at leve i et tantrisk forhold skrevet af et ægtepar, der igennem 16 år har opbygget deres tantriske forhold. Bogen er bygget op i to hoveddele: opbygningsfasen og foreningsfasen, samt et tredje bonusafsnit om at finde en tantrapartner. Den første del beskriver forfatterparrets egen rejse med tantra og giver et indblik i, hvad det er. Anden del er med forfatternes ord "mere sær og mærkelig", og tager læserne med på en mystisk rejse via de tibetanske tekster "Highest Yoga Tantra" og "Six Yogas of Naropa". Bogen indeholder en del skemaer, forfatterparrets drømme og billeder - også af forfatterne selv.

Bogen er krævende og vil være oplagt at bruge sammen med undervisning i tantra. Hvis man ikke er inde i begrebsverdenen, vil man have brug for hjælp til at forstå det. Bogen er meget personlig, modig og ærlig og skrevet meget direkte både om parrets seksuelle liv, men også i høj grad om vrede og skænderier.

Det spirituelle og de seksuelle i forening beskrives også i disse bøger: KundaliniSeksualitet og tantra


og Seksualitet og tantraDet spirituelle og de seksuelle i forening beskrives også i disse bøger: Kundalini og .Informationer og udgaver

2021

Bog

Astrid Lindvig (f. 1968)

TigerTryk, 1. udgave