Gå til indhold



Porten i Marrakesh


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

419 sider

Udgivet

2010

genre/form

roman



Originaludgave

2010


Beskrivelse


Sidonie har levet et isoleret liv og møder som 30-årig kærligheden i form af den udenlandske læge Etienne. Da Sidonie bliver gravid og Etienne efterfølgende forsvinder er hun opsat på at finde ham. Turen går derfor til Marrakesh og samtidig med at hun lærer de muslimske skikke at kende, lærer hun også sandheden om Etienne


Anmeldelser (1)


4. nov. 2010

En bog til læsere af gode historiske underholdningsromaner.

Linda Holeman har tidligere skrevet den historiske roman Smaragdfuglen fra 2008. Porten i Marrakesh foregår i 1930'ernes USA, hvor den 30-årige Sidonie lever et isoleret og lidt sørgeligt liv. En dag møder hun den udenlandske læge Etienne, som bliver hendes første møde med kærligheden. Da Sidonie bliver gravid forsvinder Etienne, og hun er så opsat på at finde ham at hun følger ham til Marrakesh. Her må hun lære at klare sig alene i det muslimske samfund, og mens hun får nye venner, lærer hun også sandheden om Etienne at kende. En god kærlighedsroman til både mænd og kvinder.

Porten i Marrakesh er egentlig lidt svær at sammenligne med andre bøger, da den starter som en rigtig god historisk roman om kærlighed og svigt i stil med Jette Kaarsbøl. Mens sidste del af romanen desværre får et twist af triviallitteratur.

Porten i Marrakesh er en rigtig underholdende roman om kærlighed og svigt. Historien er medrivende og det er spændende læsning om det muslimske samfund. Læsere af Linda Holemans tidligere roman vil også være godt underholdt her.

Lektørudtalelse

Af

Katja Larsen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2011

Lydbog (cd-mp3)

2011

Lydbog (cd)

2011

Bog

2010