Gå til indholdBøger / faglitteratur / vejledninger

Podcastbogen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

204 sider: ill.

Udgivet

2019

Ophav

Tor Arnbjørn(forfatter)
Genre og formvejledninger

Beskrivelse


Gennemgang af de overvejelser man skal gøre sig inden og under udarbejdelsen af podcasts. Om alt lige fra programtyper, idéudvikling og fortælletyper til indtjening- og finansieringsmuligheder. Med eksempler fra eksisterende podcastserier


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj. 2019

af

af

Maja Ellegaard-Petersen

d. 2. maj. 2019

Alt hvad du har brug for at vide og overveje, inden du skal i gang med at lave din første podcast, findes i denne bog. Den er også anvendelig, hvis du skal analysere og fortolke eksisterende podcasts. Målgruppe: Professionelle, studerende og seriøse fritidspodcastere.

Forfatterne, som har indgående kendskab og stor erfaring indenfor radiomediet, giver her en grundig gennemgang af de overvejelser, man skal gøre sig inden og under udarbejdelsen af podcasts. Kapitlerne dækker alt fra programtyper, idéudvikling og fortælletyper til indtjening- og finansieringsmuligheder. Med mange eksempler fra eksisterende podcastserier.

Fremstår gennemarbejdet med flydende sprog og relevant indhold. Det er tydeligt at forfatterne har stor viden og erfaring indenfor emnet, og bogen kommer godt rundt om alle aspekter.

Der er ikke meget litteratur, om dette populære emne. Den engelsksprogede Podcasting for dummiesLyd


er en af de få. Den har dog mere fokus på de tekniske aspekter. Lyd handler blandt andre radioudsendelser om analyse af podcasts, og har folkeskolen som målgruppeDer er ikke meget litteratur, om dette populære emne. Den engelsksprogede Podcasting for dummies er en af de få. Den har dog mere fokus på de tekniske aspekter. handler blandt andre radioudsendelser om analyse af podcasts, og har folkeskolen som målgruppe.


Journalisten

2019, nr. 6

af

af

Bille Sterll

2019, nr. 6Informationer og udgaver

2019

Bog

Tor Arnbjørn

Ajour, 1. udgave