Gå til indholdBøger / faglitteratur / vegetariske kogebøger

Plenty more


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

351 sider: ill. i farver ; 28 cm

Udgivet

2015

Ophav

Yotam Ottolenghi(forfatter)

Signe Lyng(oversætter)

Jonathan Lovekin(illustrator)
Genre og formvegetariske kogebøger, kogebøger, opskrifter

Beskrivelse


Vegetarkogebog inddelt efter tilberedningsmetoderne vendt, dampet, blancheret, simret, braiseret, grillet, ristet, stegt, moset, knækket, bagt og sødet


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. maj. 2015

af

af

Frederik Nielsen

d. 7. maj. 2015

Opfølgeren til Plentymed flere nye vegetarretter. Henvender sig både til vegetarer og kødspisere som gerne vil inspireres til varierede måltider uden kød.

Forfatteren er født i Jerusalem men har flere deli-restauranter i London og har udgivet flere bøger om mad. Han er ikke vegetar men eksperimenterer meget med mad fra hele verden efter at han begyndte at skrive en klumme med vegetaropskrifter. Kapitlerne er inddelt efter tilberedningsmetoderne vendt, dampet, blancheret, simret, braiseret, grillet, ristet, stegt, moset, knækket, bagt og sødet. De fleste af opskrifter er til 4 personer med en grundig beskrivelse og forslag til de enkelte retter. Flere af retterne bruger mange ingredienser og er hovedretter og ikke tilbehør, men kød kan tilføjes flere af opskrifterne. Nogle af ingredienserne skal findes i specialbutikker.

De enkelte retter har en del ledsagetekst og forklaringer, og der er gode billeder af alle retter. Der bruges mange ingredienser, opskrifterne er for rutinerede kokke og dem med gå-på-mod. Retterne kan tilpasses ens egen smag.

Udover PlentyJerusalem


Green kitchen stories


Grøn hverdagsmad fra River Cottage


er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx og Grøn hverdagsmad fra River CottageUdover Plenty er forfatterens Jerusalem også oversat til dansk. Af lignende bøger er der fx Green kitchen stories og .


Berlingske tidende

d. 9. jun. 2015

af

af

Søren Frank

d. 9. jun. 2015Informationer og udgaver

2015

Bog

Illustrator: Jonathan Lovekin

Lindhardt og Ringhof, 1. udgave

2015

E-bog

Illustrator: Jonathan Lovekin

Lindhardt og Ringhof, 1. e-bogsudgave