Gå til indholdPlantefarver


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

175 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

Originaludgave

2017


Beskrivelse


Introduktion til 32 planter som er gode til farvning og hvilke farver de giver garnet, samt hvornår på sæsonen planterne kan findes. Om arbejdsplads, vand og garntyper og om klargøring, bejdsning og farvning


Anmeldelser (1)


27. jun. 2017

Lær at farve garn med naturens planter ved hjælp af denne smukke guide. For alle som er interesseret i garn eller i at eksperimentere med naturmaterialer.

Først introduceres læseren til planter og farver og lærer hvilke planter man skal kigge efter, hvilken del af planten der skal bruges til farvning og hvornår på sæsonen planterne kan findes. Andet afsnit handler om arbejdsplads, vand og garntyper og det tredje om klargøring, bejdsning og farvning. Med 32 eksempler på planter som er gode til farvning og hvilken farver de giver garnet. Bogen er illustreret med farvefotos. Sofie Meedom har tidligere bl.a. udgivet Vendestrik i lange baner


Sweatshirts


og SweatshirtsFørst introduceres læseren til planter og farver og lærer hvilke planter man skal kigge efter, hvilken del af planten der skal bruges til farvning og hvornår på sæsonen planterne kan findes. Andet afsnit handler om arbejdsplads, vand og garntyper og det tredje om klargøring, bejdsning og farvning. Med 32 eksempler på planter som er gode til farvning og hvilken farver de giver garnet. Bogen er illustreret med farvefotos. Sofie Meedom har tidligere bl.a. udgivet Vendestrik i lange baner og Først introduceres læseren til planter og farver og lærer hvilke planter man skal kigge efter, hvilken del af planten der skal bruges til farvning og hvornår på sæsonen planterne kan findes. Andet afsnit handler om arbejdsplads, vand og garntyper og det tredje om klargøring, bejdsning og farvning. Med 32 eksempler på planter som er gode til farvning og hvilken farver de giver garnet. Bogen er illustreret med farvefotos. Sofie Meedom har tidligere bl.a. udgivet Vendestrik i lange baner og Sweatshirts.

En utrolig smuk bog, med mange flotte farvefotos, som er indbydende at se og læse i. Kan både bruges som opslagsværk eller læses fra ende til anden.

I 2016 udkom En farverig verden


Ny plantefarvning


Farver af planter


som både beskæftiger sig med det praktiske vedrørende plantefarvning og kulturhistorien bag. Ny plantefarvning er også en praktisk vejledning i plantefarvning, men kun et hæfte i sammenligning med den aktuelle bog. Klassikerne indenfor området er Esther Nielsens bøger, der dog er af ældre dato, fx Farver af planterI 2016 udkom En farverig verden som både beskæftiger sig med det praktiske vedrørende plantefarvning og kulturhistorien bag. er også en praktisk vejledning i plantefarvning, men kun et hæfte i sammenligning med den aktuelle bog. Klassikerne indenfor området er Esther Nielsens bøger, der dog er af ældre dato, fx Farver af planterI 2016 udkom En farverig verden som både beskæftiger sig med det praktiske vedrørende plantefarvning og kulturhistorien bag. Ny plantefarvning er også en praktisk vejledning i plantefarvning, men kun et hæfte i sammenligning med den aktuelle bog. Klassikerne indenfor området er Esther Nielsens bøger, der dog er af ældre dato, fx I 2016 udkom En farverig verden som både beskæftiger sig med det praktiske vedrørende plantefarvning og kulturhistorien bag. Ny plantefarvning er også en praktisk vejledning i plantefarvning, men kun et hæfte i sammenligning med den aktuelle bog. Klassikerne indenfor området er Esther Nielsens bøger, der dog er af ældre dato, fx Farver af planter.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard


Informationer og udgaver

Ebog

2022

Bog

2017