Bøger / faglitteratur / rejseguides

Pilgrimsvejene El Primitivo og San Salvador : fra León over Oviedo til Santiago de Compostela


Beskrivelse


Håndbog, der beskriver en alternativ vandrerute til pilgrimsmålet Santiago de Compostela. Med beskrivelser af de enkelte dagsrejser og praktiske oplysninger om overnatning, udstyr m.m.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. juni 2018

af

af

Per Månson

d. 18. juni 2018

En guide til to ikke tidligere beskrevet ruter ad pilgrimsvejen til Santiago de Compostela: El Primitivo og San Salvador. Til de mange danskere, der efterhånden indtil flere gange tager turen.

I samme opbygning som forfatterens to øvrige pilgrimsvandringsbøger: Pilgrimsvejen til Santiago de CompostelaLangs kysten til Santiago de Compostela og Langs kysten til Santiago de Compostela gennemgås to alternative ruter, der begge er historiske, men først i den senere tid har fået faciliteter til at servicere pilgrimsvandrene. Der er historisk baggrund, rejse- og forberedelsestips samt dag-for-dag beskrivelser af vandringerne med kort, en række fotos og beskrivelse af faciliteterne og anbefalinger af overnatningssteder. Ruterne kan ses som mellemled mellem Den Franske Vej og NordrutenI samme opbygning som forfatterens to øvrige pilgrimsvandringsbøger: Pilgrimsvejen til Santiago de Compostela og gennemgås to alternative ruter, der begge er historiske, men først i den senere tid har fået faciliteter til at servicere pilgrimsvandrene. Der er historisk baggrund, rejse- og forberedelsestips samt dag-for-dag beskrivelser af vandringerne med kort, en række fotos og beskrivelse af faciliteterne og anbefalinger af overnatningssteder. Ruterne kan ses som mellemled mellem Den Franske Vej og Nordruten.

Som forfatterens øvrige vandrebøger er det glimrende, seriøse og minutiøse gennemgange, der klæder kommende vandrere rigtig godt på til turene.

De to ruter er endnu ikke beskrevet på dansk, men forfatterens to ovenstående titler supplerer denne. Af andre nyere titler om CaminoenCamino de SantiagoGrin, gråd og gaffatape kan nævnes , Camino de Santiago samt Grin, gråd og gaffatapeDe to ruter er endnu ikke beskrevet på dansk, men forfatterens to ovenstående titler supplerer denne. Af andre nyere titler om Caminoen kan nævnes Caminoen, samt Grin, gråd og gaffatapeDe to ruter er endnu ikke beskrevet på dansk, men forfatterens to ovenstående titler supplerer denne. Af andre nyere titler om Caminoen kan nævnes Caminoen, Camino de Santiago samt .Informationer og udgaver