Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Pigerne i strandhøjen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

341 sider

Udgivet

2019

Ophav
Genre og formroman, krimi, politiromaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Krimi. Kristian Swane kaldes til Læsø efter fundet af to mumificerede lig i en strandhøj


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj. 2019

af

af

Dorthe Marlene Jørgensen

d. 8. maj. 2019

Beboerne på Læsø tror der er tale om et arkæologisk fund, da to mumificerede lig opdages på øen. Der er dog tale om nyere lig og Kristian Swane bliver kaldt til øen for at opklare det 30 år gamle mysterium. For dem, der holder af danske krimier.

Netop som Kristian Swane, leder af Rigspolitiets drabstaskforce, tror han skal på et legatophold, for at skrive en bog om drab, bliver han hentet til Læsø. Her har man fundet ligene af to mumificerede piger inde i strandhøjen. Netop som Swane ankommer til øen, sker der et nyt dødsfald - øens heks, Helga, bliver fundet hængende fra en bjælke i sit hus. Og hvad der først ligner det oplagte selvmord, viser sig hurtigt at have tilknytning til netop strandhøjen, hvor pigerne blev fundet. Swanes føres ind i en broget kreds omkring ejeren af strandhøjen, og alle viser sig at have en eller anden form for tilknytning til Helga. Men hvad var hendes tilknytning til højen? Og hvordan endte de to piger der? Dette er femte bog i serien om Kristian Swane.

Spændende krimi, der formår at bringe aktuelle emner ind i historien, samtidig beskrives lokationerne godt. Sproget er letlæseligt og man bliver fanget af historien.

Der er tidligere udgivet bl.a. HjemløsResten er tavshed


og Resten er tavshed i serien om Kristian Swane. Stilen kan minde lidt om Henning Mankell og Jussi Adler-OlsenDer er tidligere udgivet bl.a. Hjemløs og i serien om Kristian Swane. Stilen kan minde lidt om Henning Mankell og Jussi Adler-Olsen.


Jyllands-posten

d. 21. jul. 2019

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 21. jul. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Jakob Knudsen (f. 1969)

People's Press, 1. udgave

2019

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Michael Brostrup

People'sPress,AV Forlaget Den Grimme Ælling

2019

E-bog

Jakob Knudsen (f. 1969)

People'sPress, 1. udgave

2019

Lydbog (online)

indlæser: Michael Brostrup

People'sPress