Gå til indholdBøger / faglitteratur / hækleopskrifter

Pica Pau og dyrevennerne 2


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

175 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Ophav

Yan Schenkel(forfatter, illustrator)

Camilla Lyng(oversætter)

Matías Gorostegui(illustrator)
Genre og formhækleopskrifter, opskrifter
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Mød bien Agathe, der arbejder som tatovør, eller Anderson Sæl, der er vild med oste! Tyve skønne dyr i douce retrofarver fra den argentinske hækledesigner, der udover sublime designs forklarer masker og teknikker så godt, at begyndere også kan være med


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. okt. 2020

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 16. okt. 2020

Mød bien Agathe, der arbejder som tatovør, eller Anderson Sæl, der er vild med oste! Tyve skønne dyr i douce retrofarver fra den argentinske hækledesigner, der udover sublime designs forklarer masker og teknikker så godt, at begyndere også kan være med.

Efterfølgeren til supersuccessen Pica Pau og dyrevennerne, som denne bog ligner i både form, indhold og layout. Indledes med personlig introduktion og en grundig hækleskole, der forklarer om materialer, garn, masker og teknikker. Så følger de tyve opskrifter, der fylder seks sider, og hver indledes med en historie om dyret. Opskriften indeholder størrelse, sværhedsgrad, materiale- og teknikbehov, flere farvefotos samt QR-kode, hvor man kan se og dele billeder af det enkelte projekt. Opskrifterne udvikler sig i sværhedsgrad, så der lægges op til, at man begynder fra starten.

Yan Schenkels designs er noget helt særligt, og disse "dyrevenner" er virkelig gennemført fine - og den lille finurlige historie i hver opskrift er med til at give dem karakter. Den personlige tone i hækleskolen gør, at det er som at lære hækling af en god veninde. Tålmodigt forklaret med et glimt i øjet og meget uhøjtideligt. Få hækleskoler har fokus på, hvor nålen skal stikkes ind, men her forklares det på en måde, så det for første gang gav mening for denne hækler!.

Andre nyere hæklebøger med dyr i søde designs kunne være AmigurumiskatteHæklede søde kattekillinger


Edwards nye menageri


, Hæklede søde kattekillinger eller Edwards nye menageriAndre nyere hæklebøger med dyr i søde designs kunne være Amigurumiskatte, eller Edwards nye menageriAndre nyere hæklebøger med dyr i søde designs kunne være Amigurumiskatte, Hæklede søde kattekillinger eller .Informationer og udgaver

2020

Bog

Illustrator: Matías Gorostegui

Turbine, 1. udgave