Gå til indholdPersonlig karma : det er aldrig for sent at blive den, du troede, du skulle være


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

203 sider: ill.

Udgivet

2011

Originaludgave

2011


Beskrivelse


I anekdotisk/biografisk form beskriver forfatterne, hvordan vi selv kan udvikle os og skabe de forandringer vi ønsker. Med inspiration, udfordringer, konkrete indspark og ideer


Anmeldelser (1)


22. sep. 2011

En bog om selvudvikling til læsere, der gerne vil inspireres til at foretage forandringer i deres liv.

De to forfattere - Hummel-ejer Christian Stadil og coach Sofia Manning har i en anekdotisk/biografisk form skrevet en bog om selvudvikling. Med udgangspunkt i deres egne liv og erfaringer giver de os friske bud på, hvordan vi selv kan udvikle os og skabe de forandringer, vi selv ønsker. Der er kapitler som: Livet er en fest - og du er inviteret, Slut fred med dine følelser, Lad ikke skyggerne styre dit liv, Genopfind dig selv etc. Bogen afsluttes med en ordliste. Man bliver inspireret og udfordret, får konkrete indspark og gode idéer, samtidig med at man får testet sine holdninger og opfordres til positiv selvudvikling på den gode måde. Som coach og foredragsholder - og forfatter - har Sofia Manning god erfaring på området. Christian Stadil kender vi primært fra bøger om virksomhedsledelse og networking.

Hylderne med bøger om selvudvikling er ikke blevet mindre indenfor de seneste år. Sofia Manning har bl.a. skrevet: Hvad venter du egentlig på?, 2009. Derudover kan af nyeste nævnes: Bliv ven med dine skyggesider, 2011 af Lone Lund Jørgensen og Tør du mærke livet?, 2011 af Sarah Zobel Kølpin.

En letlæst og brugbar bog om selvudvikling med råd og vejledning fra forfatternes egne liv.

Lektørudtalelse

Af

Lene Hedengran Rasmussen


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2014

Bog

2011

Ebog

2011