Gå til indholdPerler verden rundt : perlemotiver fra 25 lande


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

163 sider: ill. i farver

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Sjove perlefigurer fra 25 lande. Motiverne er inspireret af hvert lands karakteristika. For alle kreative sjæle med hang til perleplader og hygge i timevis. Til børn fra 4-årsalderen og op. Kan selvlæses af gode læsere fra 10 år


Anmeldelser (1)


17. sep. 2020

Sjove perlefigurer fra 25 lande. Motiverne er inspireret af hvert lands karakteristika. For alle kreative sjæle med hang til perleplader og hygge i timevis. Til børn fra 4-årsalderen og op. Kan selvlæses af gode læsere fra 10 år.

Inspirationen til denne bog om perler af Mie Møller Bie kommer fra 25 lande i hele verden. Man kommer fra nord til syd og fra øst til vest. Der er to mønstre tilknyttet til hvert land. Bogen indledes med et kort forord og hvordan man kommer godt i gang med at arbejde med perleprojekterne. Hvert projekt er beskrevet med først en helt kort faktaside om det pågældende land, samt et helsides farvefoto med et af de færdige perleprojekter. Derefter følger de to mønstre. Kvadratisk format 23x23 cm. Ikke indbundet.

Bogen er fint layoutet, og perlemønstrene er nemme at afkode. Motiverne er enkle og genkendelige. USA har en cowboy og en burger, Danmark en viking og Dannebrog og vælger du at rejse til Skotland, møder du en skotte i kilt og Loch ness-uhyret og så fremdeles. En lækker hobbybog til alle perleplade-entusiaster.

Mie Møller Bie har skrevet flere hobbybøger med motiver til perleplader. Det samme har Mikkeline Bang, fx Byg en by af perler


, her kommer man ikke verden rundt, men kan bygge perleplader inspireret af forskellige by-landskaberMie Møller Bie har skrevet flere hobbybøger med motiver til perleplader. Det samme har Mikkeline Bang, fx Byg en by af perler, her kommer man ikke verden rundt, men kan bygge perleplader inspireret af forskellige by-landskaber.

Lektørudtalelse

Af

Helle Laursen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Ebog

2020