Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / idebøger

Perleplader : over 300 sjove farvestrålende motiver til perlevenner


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

128 sider: ill. i farver

Udgivet

2016

Ophav

Kaisa Holsting(forfatter)

Phil Wilkins(illustrator)

Helle Breth Klausen(oversætter)

Miriam Hummelshøj(redaktør)
Genre og formidebøger
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


Motiver til fremstilling af perleplader samt beskrivelse af teknikken bag


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. apr. 2016

af

af

Julie Arndrup

d. 1. apr. 2016

Flot og lækker hobbybog med over 300 sjove og farvestrålende ideer til motiver, der kan laves af både børn og voksne, med rørperler i forskellige størrelser.

Kaisa Holsting står bag disse flere end 300 ideer til perleplader, smykker og meget mere. Bogen er gennemillustreret og indeholder både vejledninger, beskrivelser af værktøj og andet udstyr samt ternet papir man kan kopiere, hvis man ønsker at designe sine egne pixelerede motiver.

Perleplader er en virkelig inspirerende og sjov bog for både børn og voksne der kan lide at lave perleplader eller smykker af rørperler. Der er rigtig mange gode og originale ideer til nye fine produktioner, og også tips og tricks til hvordan man kan udvikle sine egne pixelerede modeller til perlemotiver. Det indledende afsnit er grundigt i sin beskrivelse af teknikker og udstyr, der kan gøre perleproduktionen endnu mere interessant. En bog med mange timers underholdning for kreative typer.

Der findes en del bøger med ideer og inspiration til perleplader, Fx Fine & farverige perleplader - for hele familienKreativ med perleplader


og Kreativ med perlepladerDer findes en del bøger med ideer og inspiration til perleplader, Fx Fine & farverige perleplader - for hele familien og .Informationer og udgaver

2016

Bog

Illustrator: Phil Wilkins

Turbine, 1. udgave