Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / mønstre

Perleplader - for børn og voksne


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

60 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Ophav

Lisbet Lücke Larsen(forfatter, mønstre, illustrator)
Genre og formmønstre, vejledninger
Målgruppe

til børn, til voksne


Beskrivelse


50 idéer til perleplader i forskellige størrelser og flere sværhedsgrader, f.eks. motiver som buddhaer, hjorte, søheste og Frida Kahlo


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. jun. 2018

af

af

Christine Christensen

d. 7. jun. 2018

Perleentusiaster får ny inspiration i denne sjove og fine hobbybog for kreative familier. Både voksne og børn fra ca. 7 år kan hygge sig med de farvestrålende og fantasifulde motiver af HAMA-perler i str. midi.

Forfatterens 3. bog om perler. Denne gang har hun kastet sig over en række anderledes motiver som buddhaer, hjorte, søheste og Frida Kahlo. Derudover er der opskrifter på andre kreative projekter med perler; lampeindfatninger, perlegardiner, urtepotteskjulere og fyrfadsstager. Nogle mønstre kræver flere kvadratiske plader som sættes sammen til én stor plade, andre kun én enkelt. Alle perler er fra HAMA i størrelse midi, men man kan sagtens bruge andre mærker. Farvekoderne er dog angivet til HAMA og på forfatterens hjemmeside kan man se antallet af perler i hver farve.

Idéer, motiver og farver sprudler i denne sjove og fantasifulde perlebog, der nok vil dele vandene med sine meget farverige kreationer. Motiverne er udarbejdet med voksne perleelskere i tankerne, men børn kan også sagtens deltage med en hjælpende hånd fra et større barn eller en voksen. Flotte billeder, der giver lyst til kreative udfoldelser for hele familien.

Der findes adskillige bøger om det populære emne. Denne minder om Anja Takacs mange bøger fx PerlesjovFantasyvenner


. Fantasyvenner har også anderledes og fantasifulde figurerDer findes adskillige bøger om det populære emne. Denne minder om Anja Takacs mange bøger fx Perlesjov. har også anderledes og fantasifulde figurer.Informationer og udgaver

2018

Bog

Lisbet Lücke Larsen

Pilegårdsvej 2, Tokkerup, 4320,leLivre