Gå til indholdBøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Perledyr

Del 0 af PerlerierDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

121 sider: ill. (nogle i farver)

Udgivet

2017

Ophav

Anja Takacs(forfatter, illustrator)

Lene Gammelgaard(illustrator)
Genre og formvejledninger
Målgruppe

til børn

Undervisning

Højtlæsning fra 6 år. Selvlæsning fra 10 år, for højtlæsning


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. maj. 2017

af

af

Christine Christensen

d. 18. maj. 2017

Vild med at lave perler? Denne bog giver dig inspiration til mere end 20 forskellige perledyr i HAMA-perler, der kan laves af fingernemme børn fra ca. 6 år med hjælp fra store børn eller voksne.

Anja Takacs, der bl.a. blogger om perler på http://anjatakacs.dk/, har samlet sine yndlings-perledyr i denne bog. Anja har valgt at lave store perledyr, der kan bruges til pynt på børneværelser, som gaver eller indrammet for et mere eksklusivt udseende. Alle dyrene har et sødt udseende med store øjne og klare farver. Det er både kæledyr som killinger, hundehvalpe og heste og vilde dyr som blæksprutter, ræve og ugler. Alle mønstre kræver 3-9 kvadratiske plader som man sætter sammen til én stor plade og perler fra HAMA i størrelse midi - man kan sagtens bruge andre mærker, men alle farvekoder er angivet til HAMA.

En rigtig sød og fin perleplade-bog med nuttede dyremotiver og et flot lay-out. Forfatterens bøger skiller sig ud fra de øvrige perleplade-bøger fordi motiverne er så store og derfor lettere for de mindste at gå til, dog stadig med en voksen hjælper på sidelinjen.

Denne bog minder meget om forfatterens egne PerlevennerJulevenner


Perleplader


og Julevenner. Perleplader har fortrinsvis mønstre til mindre perleprojekterDenne bog minder meget om forfatterens egne Perlevenner og . Perleplader har fortrinsvis mønstre til mindre perleprojekterDenne bog minder meget om forfatterens egne Perlevenner og Julevenner. har fortrinsvis mønstre til mindre perleprojekter.Informationer og udgaver

2017

Bog

Illustrator: Lene Gammelgaard

People'sPress, 1. udgave

2017

Ebog

Illustrator: Lene Gammelgaard

People'sPress, 1. udgave