Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Perfekt liv : roman


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

439 sider

Udgivet

2013

Ophav

Nis Jakob(forfatter)
Genre og formroman, spænding, psykologisk thriller
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


Ludvig og Natalie har et perfekt liv. De bor i en perfekt lejlighed på havnefronten i København og venter deres første barn, da Natalie pludselig forsvinder på mystisk vis. Han trøster sig med nabokonen, anklages for voldtægt og tvangsindlægges. Behandlingen går i gang og langsomt overbevises han om, at Natalie kun findes i hans fantasi - eller gør hun?


Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. feb. 2013

af

af

Conni Boll Christensen

d. 14. feb. 2013

Psyko-thriller, som er første del af en trilogi. Perfekt liv er tidligere udkommet som e-bog. 2. del Det forfærdelige skete den 16. juli 1968 er også udkommet både som e- og papir-bog, mens 3. del Mænd i frit fald indtil videre kun er udkommet som e-bog. Fælles for trilogien er ikke handlingen, men temaet: Mænd og deres kampe mod sig selv og kærligheden. Henvender sig til læsere af handlingsmættede konspirationsteorier.

En dag vågner gymnasielæreren Ludvig op i sin lækre lejlighed på havnefronten i København. Hans smukke og gravide kone Natalie er på mystisk vis forsvundet. Alt tegnede ellers perfekt for det succesfulde par, da Ludvigs verden synker i grus. Han søger trøst hos den søde og villige nabokone og pludselig befinder han sig indlagt på et psykiatrisk hospital anklaget for voldtægt på nabokonen. Ludvig kommer i en behandling, der skal overbevise ham om, at han lider af vrangforestillinger. Han har ingen gravid kone. Spændende konspirationsteori, der indbefatter designerbabyer, korruption, flugt fra hospitalet med politiet i hælene ned gennem Tyskland for at finde Natalie. Hvis hun findes! Letlæst, spændende og handlingsmættet bog.

Kom til at tænke på Michael Larsens Uden sikker viden.

Letlæst, spændende og handlingsmættet bog om gymnasielæreren Ludvig, som har et perfekt liv med sin smukke gravide kone Natalie. En dag vågner han op, og Natalie er som sunket i jorden. Henvender sig til læsere af skønlitterære konspirationsteorier.


Litteratursiden.dk [online]

d. 18. jun. 2012

af

af

Freddy Thorning

d. 18. jun. 2012


Politiken

d. 6. apr. 2013

af

af

Anders Hjort

d. 6. apr. 2013Informationer og udgaver

2013

Bog

Nis Jakob

Billige eBøger, 2. udgave

2011

Ebog

Nis Jakob

Billige eBøger, 1. udgave

2022

Lydbog (net)

indlæser: Dan Schlosser

Jakobs Press

2016

Lydbog (net)

Nis Jakob

Billige ebøger

2017

Lydbog (cd-mp3)

mp3

Billige eBøger