Gå til indholdPerfect day : thriller


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

347 sider

Udgivet

2022

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Anns far er anklaget for at stå bag mordene på ti små piger. Hun er overbevist om hans uskyld og sætter sig for at rense ham. Men for at gøre dette må hun grave dybt i den menneskelige sjæl - på godt og ondt. For dem, der elsker psykologiske thrillere


Anmeldelser (2)


24. jun. 2022

Anns far er anklaget for at stå bag mordene på ti små piger. Hun er overbevist om hans uskyld og sætter sig for at rense ham. Men for at gøre dette må hun grave dybt i den menneskelige sjæl - på godt og ondt. For dem, der elsker psykologiske thrillere.

Anns mor døde, da hun var lille, så hun er vokset op hos sin far. Ann går på universitet. En aften venter hun og hendes far på pizza, da politiet pludselig stormer huset og anholder hendes far for mordet på 10 små piger. Et kendeteg for mordene er, at morderen altid sørger for at ligene kan findes ved, at der er hængt røde sløjfer op. Men Ann er overbevist om sin fars uskyld. Hvordan kan hendes far - professoren, der altid har været den sødeste far, aldrig har hævet stemmen eller skældt ud - være en koldblodig morder? Hun sætter sig for at finde frem til sandheden. En hård rejse både fysisk, men også mentalt. Men hvorfor siger hendes far ingenting? Hvorfor bedyrer han ikke sin uskyld? Det menneskelige sind er ikke altid let at forstå. Bogen har to spor. Man følger handlingen fra faren bliver anholdt, og samtidig kører der et senere spor, hvor Ann interviewer morderen, således at man undervejs lærer morderens sind at kende.

En vanvittig god thriller, der er svær at lægge fra sig. Det fungerer super godt med de to spor romanen kører i. Der er enkelte fejl, bl.a. en karakters navn, der ikke konsekvent staves ens.

En anden bog, hvor sandheden langsomt afsløres er Du forlader mig aldrig


En anden bog, hvor sandheden langsomt afsløres er Du forlader mig aldrig.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 30. apr. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Ebog

2022

Lydbog (net)

2022