Gå til indhold



Patchwork til dig og mig


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

159 sider: ill. (nogle i farver) ; 28 cm

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Skøn og meget inspirerende patchworkbog med alt man har brug for at vide om materialevalg, syning, montering og udstyr. Med gode illustrationer og mange flotte mønstre. Til både nybegynderen og den erfarne syer


Anmeldelser (1)


10. nov. 2020

Skøn og meget inspirerende patchworkbog med alt man har brug for at vide om materialevalg, syning, montering og udstyr. Med gode illustrationer og mange flotte mønstre. Til både nybegynderen og den erfarne syer.

I denne bog præsenterer forfatterne et bredt udvalg af patchworkmodeller til både nybegyndere og erfarne. Bogen giver basis information om både håndsyning og maskinsyning, valg af stof og farver og linealer. Herefter præsenteres et væld af opskrifter på bl.a. toilettasker, babytæpper, puder, juletræstæpper, kosmetikpunge, dækkeservietter, løbere samt mange quilts. Bogen indeholder desuden en oversigt over nyere redskaber og materialer, der kan gøre det både sjovere og nemmere at sy patchwork, et afsnit om grundlæggende teknikker og til sidst et afsnit med forskellige monteringsteknikker. Mønstrene i bogen findes i naturlig størrelse, så de kan tegnes af. Bogen er desuden illustreret med farvefotos og illustrationer af mønstre og teknikker.

En virkelig flot og gennemarbejdet bog med alt hvad man har brug for at vide om at sy patchwork. De flotte illustrationer, mønstre og fotografier går hånd i hånd med grundige vejledninger og mange nyttige oplysninger, fx om materialer samt en praktisk engelsk-dansk ordliste.

Forfatterne har tidligere udgivet bogen Sy mere patchwork


med 28 mønstre til patchwork i forskellige sværhedsgrader. I deres nye bog er udvalget noget bredere og med knap så traditionelle modellerForfatterne har tidligere udgivet bogen Sy mere patchwork med 28 mønstre til patchwork i forskellige sværhedsgrader. I deres nye bog er udvalget noget bredere og med knap så traditionelle modeller.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2020