Gå til indholdPassagen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

137 sider: ill. i farver ; 26×29 cm

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


USA, 1997. Resterne af gigantiske kampdroner ligger spredt ud over landskabet sammen med affald fra et højteknologisk forbrugssamfund i forfald. En bortløben teenager rejser gennem det post-apokalyptisk landskab, sammen med en gul robot, på jagt efter sin forsvundne bror


Anmeldelser (2)


26. aug. 2019

Fascinerende mystisk graphic novel om en bortløben teenager, der sammen med en gul robot rejser gennem et post-apokalyptisk USA i en stjålen bil på jagt efter sin forsvundne bror. For læsere af mystiske science fiction-fortællinger.

Året er 1997. Den bortløbne teenager Michelle rejser med en gul robot gennem et besynderligt USA. Resterne af gigantiske kampdroner ligger spredt ud over landskabet sammen med affald fra et højteknologisk forbrugssamfund i forfald, og mennesker er styret af telehjelme. I takt med at Michelle og robotten nærmer sig kysten og kontinentets kant på jagt efter hendes forsvundne bror, bliver det tydeligere og tydeligere, at civilisationen er på vej til at kollapse fuldstændigt. Simon Stålenhag har opnået international anerkendelse som forfatter og illustrator til en række bøger. "Passagen" er det første af hans værker, der er oversat til dansk.

Mystisk og fascinerende værk. Illustrationerne er legende, dystre og stemningsmættede og skaber et overbevisende univers, hvor fortiden og fremtiden lever side om side.

Stålenhags computeranimerede science fiction-univers er noget helt særligt. Det er en blanding af kunst og science fiction. Paper girls. Volume 1 af Brian K. Vaughan er en tegneserie, der også fortæller en fascinerende science fiction-historie, hvor fortid og fremtid blandes sammen, men illustrationerne er helt anderledes end StålenhagsPaper girls. 1 /


Stålenhags computeranimerede science fiction-univers er noget helt særligt. Det er en blanding af kunst og science fiction. Paper girls. Volume 1 af Brian K. Vaughan er en tegneserie, der også fortæller en fascinerende science fiction-historie, hvor fortid og fremtid blandes sammen, men illustrationerne er helt anderledes end Stålenhags.

Lektørudtalelse

Af

Cæcilie Hjorth Pedersen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Jette Holmgaard Greibe

2020-01-27


Informationer og udgaver

Bog

2019