Bøger / faglitteratur / øvelser

Parforholdets håndbog : gør ethvert forhold til en vej til selverkendelse


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
238 sider
Udgivet
2015
Ophav
Genre og form
øvelser

Beskrivelse


De forhold, vi har til vores partnere, familie, kolleger og børn, er spejle, der fortæller os om de forskellige sider af os selv. Gennem Voice Dialogue-metoden får man effektive strategier til at bryde med hæmmende og begrænsende roller, og se sig selv i et nyt lys.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. maj 2015

af

af

Katja Larsen

d. 13. maj 2015

Ethvert forhold vi indgår i, fx til kærester, familie, venner, er spejle, der viser forskellige sider af os selv. Der åbnes op for at se både de gode og de dårlige sider af os selv. For alle, der ønsker at bryde med hæmmende og begrænsende roller og se sig selv i et nyt lys.

Shakti Gawain er en pioner indenfor selvudvikling og hun har fået udgivet adskillige bøger. "Parforholdets håndbog" er baseret på det parforholdskursus som hun har afholdt sammen med sin samarbejdspartner Gina Vucci over en årrække. Alle de forhold vi indgår i er spejle, der fortæller os om de forskellige sider af os selv. Vi indtager forskellige roller alt efter hvem vi er sammen med. Voice Dialogue bruges som redskab til at vise læseren hvilke overbevisninger, der knytter sig til de forskellige roller - både de der vedkendes og de der fornægtes. Der gives strategier til at bryde med de negative roller og se sig selv i et nyt lys. Målet er at se forholdet til andre som en mulighed for øget bevidsthed og healing.

Titlen signalerer lidt at bogen primært henvender sig til par, hvilket er synd da flere vil kunne få glæde af at læse den. Det er en god bog, der viser forfatternes indsigt i de forskellige roller vi alle kan indeholde.

Kan sammenlignes med Bliv bedste ven med dine værste sider der handler om at få det bedre med egne dårlige sider vha Voice Dialogue metoden.