Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Papirprinsessen

Del 1 af RoyalsDetaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

325 sider

Udgivet

2017

Ophav

Erin Watt(forfatter)
Genre og formroman, chick lit, romaner

Beskrivelse


17-årige Ella har mistet sin mor. Hun lever som stripper, indtil den mystiske og stenrige Callum Royal dukker op og tilbyder at være hendes værge. Til gengæld skal hun acceptere ham og hans fem sønner. En opgave der viser sig sværere end først antaget


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. maj. 2017

af

af

Merete Trap

d. 23. maj. 2017

"Det her sted er som Paradisets have. Smukt, men med farer lurende alle vegne." 1. del af serien om "The Royals" om livet på første klasse. For en bred skare af (kvindelige) læsere af new adult og chick lit bøger.

17-årige Ella må, efter moderens død, klare sig alene. Hun vælger at blive stripper, indtil hendes værge Callum Royal dukker op. Callum er hendes ukendte, afdøde fars bedste ven. Han tilbyder hende 10.000 dollars for hver måned hun bliver hos ham og går på high school. Til gengæld skal hun acceptere ham, og behandle hans sønner som sine brødre. En umiddelbar nem opgave, indtil hun møder hans fem sønner. Ella er nu del af en verden fuld af palæer, designertøj og ikke mindst ondskabsfulde piger. Navnet Erin Watt dækker over forfatterne Elle Kennedy (Off Campus) og Jen Frederick.

Dette er en super underholdende roman, om en ung pige med masser af gåpåmod i bedste "Pretty Woman" stil. Om at være outsideren blandt de ekstremt velhavende, om collegeliv og om guldbelagte ondskabsfuldheder. Der er også plads til kærlighed og masser af sex. Tabet af en forælder tilføjer bogen dybde og plads til tanker. Der er lagt op til en rigtig fed serie.

Dette er "Beverly Hills 90210" møder "Gossip Girl" møder "Desperate Housewives of Beverly Hills", på den fede måde. Bogen kan bedst sammenlignes med Elle Kennedys "Off Campus" serie, hvor der senest er udgivet Kamp til stregen.


Litteratursiden.dk [online]

d. 29. jun. 2017

af

af

Pia Bechmann

d. 29. jun. 2017Informationer og udgaver

2017

Bog

Erin Watt

Flamingo, 1. udgave

2018

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Sofie Alhøj

Flamingo,Biblioteksmedier

2017

E-bog

Erin Watt

Flamingo, 1. e-bogsudgave

2017

Lydbog (online)

indlæser: Sofie Alhøj

Gyldendal

2017

Lydbog (online)

indlæser: Sofie Alhøj

Nota