Bøger / faglitteratur / vejledninger

Papir kalas


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
36 sider: ill. i farver
Udgivet
2014
Ophav
Genre og form
vejledninger

Beskrivelse


11 kreative ideer til hvordan man med få virkemidler kan lave enkel og elegant papirudsmykning i hjemmet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jan. 2015

af

af

Marion Tirsgaard

d. 28. jan. 2015

Kunstvimpler, snekrystaller og mobiler med korkprop. 11 kreative ideer til hvordan man med få virkemidler kan lave enkel og elegant papirudsmykning i hjemmet. Til både øvede og nybegyndere, børn og voksne. Fra ca. 8 år.

Med udgangspunkt i Rie Elise Larsens eget håndtrykte art paper præsenteres 11 kreative ideer til udsmykning med papir, som fx mobiler, postkort og collager, vimpler og lyslygter. Til hver ide er der en vejledning og liste over remedier samt fotografier, der viser det endelige resultat. Med indholdsfortegnelse og skabeloner, der kan kopieres. Bagerst i bogen er der forslag til redskaber, indkøb af remedier og der henvises til en youtube guide, hvor man visuelt kan se, hvordan nogle af ideerne i bogen udføres. Rie Elise Larsen er stylist og driver firmaet af samme navn, der designer og sælger tilbehør til hjemmet og afvikler kreative workshops.

Det er en fin lille idébog, der med appellerende layout og enkle virkningsfulde ideer, vil have interesse for mange. Idéerne er lette at udføre, og selvom der tages udgangspunkt i Rie Elise Larsens eget art paper kan andet papir også anvendes.

Stilmæssigt kan Rie Elise Larsens univers minde lidt om Sabine Lemires, der dog bruger en bredere vifte af remedier. Af andre bøger om udsmykning med papir findes fx Fletværk.Informationer og udgaver