Gå til indholdPå sheltertur : en guide til nære oplevelser i naturen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

160 sider: ill. i farver

Udgivet

2019

Originaludgave

2019


Beskrivelse


Om hvordan du finder shelterne i Danmark og hvordan du vælger det rigtige shelter til din tur, hvilket grej der er nødvendigt og praktisk, og hvad du skal holde dig for øje, hvis du vil overnatte på alle årstider og i al slags vejr. Dertil kommer tips og ideer til aktiviteter derude såsom madlavning over bål, træsnitning og andet håndværk


Anmeldelser (1)


5. nov. 2019

Alt hvad man skal vide, inden man tager afsted på sheltertur, om oppakning, aktiviteter, overnatningssteder og gode råd. Til interesserede i udeliv.

Har man pakket forkert eller taget for lidt tøj med, kan en sheltertur godt være en hård omgang, men med denne bog kan man forberede sig hjemmefra og gøre sit bedste for at turen bliver en succes. I bogen guider og fortæller Rene Ljunggren om, hvordan man gør turen til en god oplevelse. I billeder og vejledninger viser Ljunggren, hvad man skal gøre før og under turen, og hvilke forskellige typer af ture, man kan tage på. Til sidst er der tips til, hvor man kan tage hen. Bogen er illustreret.

Ljunggren fortæller passioneret og formidler fint shelterturen, så det er nemt at gå til, også for dem der måske ikke har så meget erfaring med udeliv.

Der findes ikke andre bøger, der kun fokuserer på shelters, men af andre bøger om udeliv og om at overnatte i naturen findes Friluftsliv


Med Jon i vildmarken


Vildmarksliv


, Med Jon i vildmarken og VildmarkslivDer findes ikke andre bøger, der kun fokuserer på shelters, men af andre bøger om udeliv og om at overnatte i naturen findes Friluftsliv, og VildmarkslivDer findes ikke andre bøger, der kun fokuserer på shelters, men af andre bøger om udeliv og om at overnatte i naturen findes Friluftsliv, Med Jon i vildmarken og Der findes ikke andre bøger, der kun fokuserer på shelters, men af andre bøger om udeliv og om at overnatte i naturen findes Friluftsliv, Med Jon i vildmarken og Vildmarksliv.

Lektørudtalelse

Af

Allan Thomsen Volhøj


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2021

Bog

2019

Ebog

2019