Gå til indholdBøger / faglitteratur / erindringer

På patrulje


Detaljer

Seneste udgave, lydbog (cd-mp3)


Sprog

dansk

Omfang

1 cd (mp3) 6 t., 14 min.

Udgivet

2017

Ophav

Kristian Bech (f. 1975-12-09)(forfatter, (hovedansvarlig))
Genre og formerindringer
Målgruppe

til voksne


Beskrivelse


"Station 2"-vært Kristian Bechs beretning om 12 år som betjent i det kriminelle hverdags-Danmark og om springet fra at arbejde i politiet til at lave tv


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. okt. 2016

af

af

Charlotte Jakobsen

d. 24. okt. 2016

Station 2-vært Kristian Bech fortæller om sin tid som betjent og om hvordan han endte med at tage springet fra at arbejde i politiet og til at lave tv. Til læsere af biografier og autentiske historier, specielt til læsere der holder af at se Station 2.

Kristian Bech fortæller her sin historie til journalist Birgitte Wulff. Om barndom, ungdom, de første kærester, og om hvordan han ret tidligt beslutter sig for at han vil være politimand. Om hvordan han søger om optagelse på politiskolen og bliver afvist. Afvisningen rammer hårdt, men efter noget tid prøver han igen og bliver denne gang optaget. Herefter følger udvalgte historier fra uddannelsen over historier fra livet som betjent, krydret med episoder der har indflydelse på Bechs privatliv. Bech skifter flere gange job indenfor politiet. Han starter som patruljebetjent og inden han tager orlov, for at begynde en karriere som TV-vært, arbejder han undercover som observatør, hvor han bl.a. skygger farlige kriminelle.

Let læst og spændende bog om Station 2-vært Kristian Bech. Læseren får indblik i politiets arbejde samtidig med at man får Kristian Bechs livshistorie. Det hele serveret kronologisk og i et forståeligt sprog.

Minder om Drabschefen - nye sagerBander, bomber og bagmænd


og Bander, bomber og bagmændMinder om Drabschefen - nye sager og .


Bibliotekernes vurdering

d. 28. jun. 2018

af

af

Stine Grabas

d. 28. jun. 2018

Kristian Bech fortæller om sin karriere i politiet samt om vejen til at blive studievært på Station 2. For læsesvage unge og voksne.

Kristian Bech starter sin karriere som brolægger, men ved, at det ikke er hans levevej. Han vil søge ind hos politiet, men bliver afvist, da han kun har én nyre. Bech bliver i stedet fotomodel, men synes ikke om jobbet. Endelig kommer han til optagelsesprøve i politiet. Det er et hårdt år, men han elsker det. 12 år er han i politiet, hvor han møder rockere, pædofile, narkohandlere og forsømte børn. Han får chancen som studievært på Station 2 og springer straks til. Bogen har lix 24 og der er en medfølgende lydbog på mp3.

Spændende fortælling om livet som politimand og om de mange forskellige situationer og mennesker, man møder i jobbet. Der er masser af fortælleglæde og et kritisk syn på de mange besparelser, som politiet har haft. Bogen er skrevet i et let sprog.

Livvagt (mp3)Min rejse til rummet (mp3)


Hvor taler du flot dansk! (mp3)


handler ligeledes om jobbet som politimand og er også skrevet for læsesvage. Hvis man gerne vil læse andre letlæselige biografier, så findes eksempelvis Min rejse til rummet (mp3) og Hvor taler du flot dansk! (mp3)Livvagt (mp3) handler ligeledes om jobbet som politimand og er også skrevet for læsesvage. Hvis man gerne vil læse andre letlæselige biografier, så findes eksempelvis og Hvor taler du flot dansk! (mp3)Livvagt (mp3) handler ligeledes om jobbet som politimand og er også skrevet for læsesvage. Hvis man gerne vil læse andre letlæselige biografier, så findes eksempelvis Min rejse til rummet (mp3) og .Informationer og udgaver

2016

Bog

Kristian Bech (f. 1975-12-09)

People'sPress, 1. udgave

2018

Bog / Lyd (cd-mp3)

mp3

Nyt Dansk Litteraturselskab,Bibliodan

2016

Ebog

Kristian Bech (f. 1975-12-09)

People'sPress, 1. udgave

2017

Lydbog (net)

indlæser: Kristian Bech (f. 1975-12-09)

PeoplesPress

2017

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Kristian Bech (f. 1975-12-09)

People's Press