Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

På den gale side


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

247 sider

Udgivet

2012

Ophav

Jannie Solaas(forfatter)
Genre og formroman
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2012


Beskrivelse


Natasha lever et relativt ensomt, almindeligt liv med få venner og et kedeligt arbejde. Alt omkring hende føles koldt, og det er som om nogen eller noget holder øje med hende


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj. 2012

af

af

Christine Christensen

d. 22. maj. 2012

Henvender sig til læsere af fantastisk og spirituel skønlitteratur. For unge voksne.

På den gale side er første bog om den unge Natasha, der plages af stemmer, mareridt og en følelse af evig kulde. Romanen er forfatterens debut, hun er stifter af forfattervaerk.net og har udgivet mange artikler om at skrive. Bogen blander noget filosofisk/spirituelt med spændingselementer og fantasi. Natasha lever et relativt ensomt, almindeligt liv, med få venner og et kedeligt arbejde. Alt omkring hende føles koldt, og det er som om nogen eller noget holder øje med hende. Men da hun møder bartenderen Thomas virker det, som om hun har fået en allieret i kampen mod det mørke, der truer med at opsluge hende. Romanen er overordnet lettilgængelig, men tynges unødigt af lange filosofiske betragtninger og en til tider uklar handling. Forsiden med en ung kvinde på en sneklædt gade passer fint til indholdet.

Umiddelbart findes der ikke andre bøger, der blander det spirituelle med fantasy og jagten på egen identitet.

Filosofisk/spirituel roman med fantastisk islæt af debuterende forfatter. Første bind i planlagt trilogi. Handlingen står ikke helt skarpt og personerne er umiddelbart svære at identificere sig med, selvom historien har nogle udmærkede beskrivelser af en ung kvindes identitetssøgen. Lange filosofiske overvejelser af den alvidende betragter.


Jyllands-posten

d. 16. jun. 2012

af

af

Katrine Sommer Boysen

d. 16. jun. 2012Informationer og udgaver

2012

Bog

Jannie Solaas

Underskoven

2012

Ebog

Jannie Solaas

Underskoven