Gå til indholdOver stregen : umodne manddomserindringer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

280 sider

Udgivet

2021

genre/form

erindringerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Velskrevne erindringer af Michael Falch. Om de seneste år i musikerens liv, men også med tilbageblik til ungdomsårene. For voksne læsere af biografier


Anmeldelser (5)


12. feb. 2021

Velskrevne erindringer af Michael Falch. Om de seneste år i musikerens liv, men også med tilbageblik til ungdomsårene. For voksne læsere af biografier.

Musikeren Michael Falchs seneste biografi handler om de seneste år med forliste forhold, flytninger, helbredsproblemer, gendannede Malurt, tantra, corona, børn og børnebørn. Men også tilbageblik til ungdomskærester og den første tid med bandet Malurt.

Michael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, og beskrivelser af de hverdagsoplevelser man har, når man er en populær musiker. "Over stregen" bygger fint videre på tidligere udgivelser som Hjemveje


Til grænsen


og Til grænsenMichael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, og beskrivelser af de hverdagsoplevelser man har, når man er en populær musiker. "Over stregen" bygger fint videre på tidligere udgivelser som Hjemveje og Michael Falch skriver let og levende om sit liv. Det er lige på og ærligt, men fremstår hverken sensationshungrende eller fortænkt. Det er en velskrevet samling af tanker om det liv, man står midt i, og beskrivelser af de hverdagsoplevelser man har, når man er en populær musiker. "Over stregen" bygger fint videre på tidligere udgivelser som Hjemveje og Til grænsen.

Af andre tidsrelaterede danske musiker-erindringer kan fremhæves Jeg er kommet for at synge


Laksetrappen


om Lis Sørensen og Laksetrappen om Allan OlsenAf andre tidsrelaterede danske musiker-erindringer kan fremhæves Jeg er kommet for at synge om Lis Sørensen og om Allan OlsenAf andre tidsrelaterede danske musiker-erindringer kan fremhæves Jeg er kommet for at synge om Lis Sørensen og Laksetrappen om Allan Olsen.

Lektørudtalelse

Af

Morten Langkilde

Politiken

Af

Erik Jensen (f. 1960)

d. 12. apr. 2021

Weekendavisen

Af

Bo Bjørnvig

d. 28. maj. 2021

Point of view international [online]

Af

Steen Blendstrup

2021-04-23

Litteratursiden.dk [online]

Af

Maria Guldager Rasmussen

2021-05-03


Informationer og udgaver

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Lydbog (net)

2021

Ebog

2021