Gå til indholdOver kanten


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

428 sider

Udgivet

2022

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2022


Beskrivelse


En lille gruppe mennesker mødes på toppen af klinten i en lille kystby i Somerset. Da morgenen gryr, ligger en ung kvinde død for foden af klinten. Politikommissær Louise Blackwell tror i første omgang det er en ulykke eller selvmord, men er det nu også så enkelt? Til læsere af britiske krimier


Anmeldelser (2)


11. mar. 2022

En lille gruppe mennesker mødes på toppen af klinten i en lille kystby i Somerset. Da morgenen gryr, ligger en ung kvinde død for foden af klinten. Politikommissær Louise Blackwell tror i første omgang det er en ulykke eller selvmord, men er det nu også så enkelt? Til læsere af britiske krimier.

I den lille kystby Weston-super-Mare har to unge piger inden for kort tid begået selvmord ved at kaste sig ud over en klippekant. Louise og hendes team tror i første omgang det er tilfældigt, men da spor af stoffet DMT bliver fundet i begge lig og de har efterladt enslydende afskedsbreve, begynder de at ane en sammenhæng. Efterforskningen fører dem på sporet af en karismatisk kultleder. Samtidigt forsvinder Louises alkoholiske bror, sammen med hendes lille niece, og Louise må arbejde ekstra hårdt for at opklare begge sager inden der dukker flere lig op. 2. bog i serien om Louise Blackwell.

En spændende og stemningsfyldt krimi med et plot der skifter mellem opklaringsarbejdet og Louises privatliv. Historien bliver fortalt fra to synsvinkler: Fra Louises og fra Amys, der er medlem af kulten. Det er den type krimi, hvor man fra starten ved mere om selvmordet og kulten end bogens hovedperson. Louises privatliv fylder en del, og man kan med fordel have læst nr. 1 først. Men den kan også læses uafhængigt, hvis man ikke er så interesseret i hendes baggrundshistorie.

Kan sammenlignes med krimier fra britiske Cara Hunter og Robert Bryndza.

Lektørudtalelse

Af

Sanna Stagaard Gade

Jyllands-posten

Af

Lars Ole Sauerberg

d. 5. mar. 2022


Informationer og udgaver

Bog

2022

Lydbog (cd-mp3)

2022

Lydbog (net)

2022

Ebog

2022