Gå til indholdOttolenghi - kogebog #1


Detaljer

Seneste udgave, bog


Beskrivelse


Opskrifter fra Ottolenghis restauranter og deli'er i London


Anmeldelser (2)


20. mar. 2017

Dejlig uhøjtidelig kogebog med de lækreste retter fra den kendte Ottolenghi restaurant i London. For madelskere.

"Ottolenghi - kogebog #1" foreligger nu på dansk i en ny, opdateret version. Forfatterne Yotam Ottolenghi og Sami Tamimi stammer begge fra Israel/Palæstina og har startet den succesfulde restaurant Ottolenghi i London. Restaurantens filosofi er at nyde måltidet sammen i uhøjtidelige hjemlige omgivelser, at bruge friske og naturlige råvarer og at tilberedningen er enkel og ukompliceret. Opskrifterne med masser af saft og kraft stammer både fra forfatternes hjemland, men også fra fx Nordafrika, Italien og Californien. Der er opskrifter på alt fra salat og grøntsager til kød, fisk, brød og kager samt en række grundopskrifter. Dertil et udførligt opskriftsregister.

De lækre, appetitvækkende billeder indbyder til straks at gå i gang med flere af bogens opskrifter. Karakteristisk for alle er, at de er lette at gå til i eget køkken og ikke kræver flere dages forberedelse eller særlige ingredienser. Udvalget er en blanding af gamle favoritter, nye hits og et par særligt udvalgte fra restauranten. Alle bærer de præg af kærlighed til mad og råvarer og henvender sig til alle livsnydere. Desværre signalerer den meget enkle og grafiske forside gastronomi på et højere niveau og matcher ikke helt indholdet.

Yotam Ottolenghi er kendt for bl.a. den vegetariske kogebog Plenty


NOPI


og den mere udfordrende NOPI med opskrifter fra Londonrestauranten NopiYotam Ottolenghi er kendt for bl.a. den vegetariske kogebog Plenty og den mere udfordrende med opskrifter fra Londonrestauranten NopiYotam Ottolenghi er kendt for bl.a. den vegetariske kogebog Plenty og den mere udfordrende NOPI med opskrifter fra Londonrestauranten Nopi.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

Politiken

Af

Kjeld Koplev

d. 16. apr. 2017


Informationer og udgaver

Bog

2017