Gå til indholdOrphan X - ingenmandsland


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

457 sider

Udgivet

2021

genre/form

roman,

spænding,

romanerOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Evan er tidligere superagent og de forsvarsløses beskytter. Men en dag tages han til fange. Actionfilm i bogform - måske til manden, der ikke læser så meget? Men andre vil også nyde den handlekraftige helt og det spændende plot


Anmeldelser (1)


25. jun. 2021

Evan er tidligere superagent og de forsvarsløses beskytter. Men en dag tages han til fange. Actionfilm i bogform - måske til manden, der ikke læser så meget? Men andre vil også nyde den handlekraftige helt og det spændende plot.

Evan Smoak, også kendt som "The Nowhere Man", er en tidligere superagent, der nu arbejder for sig selv. Mens han holder sig skjult for sine tidligere arbejdsgivere, der vil slå ham ihjel, hjælper Evan uskyldige mennesker. Han bruger de grusomme evner, han har som dræber, i det godes tjeneste og hjælper dem, samfundet ikke kan. Men en dag tages Evan til fange, og han spærres inde i et hus, hvor flugt synes umulig. Men der er jo nogen, der har brug for Evans hjælp, så han påbegynder en spektakulær flugtaktion. 2. bind i "Orphan X"-serien, hvor det første er Orphan X - det fjerde bud


. Bogen kan sagtens læses selvstændigtEvan Smoak, også kendt som "The Nowhere Man", er en tidligere superagent, der nu arbejder for sig selv. Mens han holder sig skjult for sine tidligere arbejdsgivere, der vil slå ham ihjel, hjælper Evan uskyldige mennesker. Han bruger de grusomme evner, han har som dræber, i det godes tjeneste og hjælper dem, samfundet ikke kan. Men en dag tages Evan til fange, og han spærres inde i et hus, hvor flugt synes umulig. Men der er jo nogen, der har brug for Evans hjælp, så han påbegynder en spektakulær flugtaktion. 2. bind i "Orphan X"-serien, hvor det første er Orphan X - det fjerde bud. Bogen kan sagtens læses selvstændigt.

Meget underholdende roman. Plottet er veludført, actionscenerne fremragende og den er spækket med herlige skurke. Actionfilm (og der er også filmatiseringer på vej) i bogform. Det er Jason Bourne, der møder Casey Ryback, der møder Jack Reacher, der møder Robert McCall, der møder John Wick. Det er en kondensering af actiongenrens fortællinger om den ensomme ulv (med hjertet på det rette sted) og selvtægt.

Kan sammenlignes med bogserierne om Jack Reacher og Jason Bourne, fx Bourne komplottet


The equalizer


, men det største slægtskab har bogen med filmen The equalizerKan sammenlignes med bogserierne om Jack Reacher og Jason Bourne, fx Bourne komplottet, men det største slægtskab har bogen med filmen Kan sammenlignes med bogserierne om Jack Reacher og Jason Bourne, fx Bourne komplottet, men det største slægtskab har bogen med filmen The equalizer.

Lektørudtalelse

Af

Jacob Holm Krogsøe


Informationer og udgaver

Bog

2021

Bog

2019

Lydbog (net)

2019