Gå til indholdOriginal : personlig branding & synlighed


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

172 sider: ill.

Udgivet

2015

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2015


Beskrivelse


Viden om, hvad der skaber det personlige brand og redegørelse for en række refleksioner og værktøjer, herunder de sociale medier, som man kan bruge i det praktiske arbejde med at skabe, justere og finpudse sit personlige brand


Anmeldelser (2)


7. apr. 2015

Fremragende bog om personlig branding og synlighed for alle, der arbejder bevidst med deres professionelle identitet.

Maiken Ingvordsen, der bl.a. også har skrevet Music cookbook


, udgiver her en bog om det personlige brand, alle, der formidler til andre, har. Bogen starter med at definere, hvad et brand er, går videre med det personlige brand, hvor forfatteren bl.a. konstaterer: "Dit personlige brand findes! Det gælder uanset, om du er kunstner, kreativ, coach, underviser, studerende, iværksætter, selvstændig eller leder. Dine handlinger skaber dit brand og efterlader indtryk i andre menneskers bevidsthed." Bogen giver viden om, hvad der skaber det personlige brand og redegør for en række refleksioner og værktøjer, man kan bruge i det praktiske arbejde med at skabe, justere og finpudse sit personlige brand. Bogen er i 2 dele, hvor første del giver det teoretiske input og anden del anviser mulige handlinger fx med overskrifterne: "Kommunikér dit brand" og "Synlighed og sociale medier"Maiken Ingvordsen, der bl.a. også har skrevet Music cookbook, udgiver her en bog om det personlige brand, alle, der formidler til andre, har. Bogen starter med at definere, hvad et brand er, går videre med det personlige brand, hvor forfatteren bl.a. konstaterer: "Dit personlige brand findes! Det gælder uanset, om du er kunstner, kreativ, coach, underviser, studerende, iværksætter, selvstændig eller leder. Dine handlinger skaber dit brand og efterlader indtryk i andre menneskers bevidsthed." Bogen giver viden om, hvad der skaber det personlige brand og redegør for en række refleksioner og værktøjer, man kan bruge i det praktiske arbejde med at skabe, justere og finpudse sit personlige brand. Bogen er i 2 dele, hvor første del giver det teoretiske input og anden del anviser mulige handlinger fx med overskrifterne: "Kommunikér dit brand" og "Synlighed og sociale medier".

Flot mix af teori og praksis, refleksioner og praktiske anvisning. Ikke mindst er bogens "modighedsmodel" forfriskende tankevækkende. Her bevæger man sig fra sin komfort-zone udover det tillærte mod det, man ikke har erfaringer med. Det er ofte her magien opstår: "Her kan være muligheder, du ikke kender til, for du har aldrig været der.".

En anden bog om personlig branding er Peter Horns Top of mind


En anden bog om personlig branding er Peter Horns Top of mind.

Lektørudtalelse

Af

Carsten Güllich-Nørby

Berlingske tidende

Af

Markus Bjørn Kraft

d. 26. apr. 2015


Informationer og udgaver

Bog

2015

Lydbog (net)

2015

Ebog

2015

Lydbog (cd-mp3)

2015

Punktskrift

2015