Gå til indholdBøger / skønlitteratur / roman

Oprydderen


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

206 sider

Udgivet

2022

Ophav
Genre og formroman, krimi, romaner
Målgruppe

til voksne

Originaludgave

2022


Beskrivelse


Politikommissær Jakob Bojsen og hans krimiteam skal opklare en serie mord i Aarhus og omegn. Bojsen har sammen med kæresten Aygûl Celic svært ved at finde en sammenhæng og et motiv. For læsere af danske samtidskrimier


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2022

af

af

Hanne Rønberg

d. 18. feb. 2022

Politikommissær Jakob Bojsen og hans krimiteam skal opklare en serie mord i Aarhus og omegn. Bojsen har sammen med kæresten Aygûl Celic svært ved at finde en sammenhæng og et motiv. For læsere af danske samtidskrimier.

Den fjerde krimi med Jakob Bojsen som efterforsker. Fokus er på hævn og retfærdighed for de dårligt stillede i samfundet. Morderen har som mål at "rydde op" og gøre verden til et bedre sted. Krimiteamet kæmper med at finde et mønster, der kan forklare drabene. Vi præsenteres også for en del af krimiteamets privatliv. Morderens synsvinkel præsenteres et stykke inde i romanen.

Karaktererne er overfladisk beskrevet og er ikke alle af betydning for handlingen. Forfatterkommentarerne undervejs virker påklistrede, og bidrager til at fortolke og forklare for læseren, i stedet for at der formidles gennem personernes følelser, handlinger og dialog. Sproget er klichefyldt , og der forekommer slåfejl og umotiverede skift mellem nutid og datid.

Genremæssigt at sammenligne med Elsebeth Egholms forfatterskab om aktuelle samfundsproblemstillinger og miljøet i Aarhus, men er ikke på samme niveau.Informationer og udgaver

2022

Bog

Erik Frandsen (f. 1954)

mellemgaard, 1. udgave

2022

Ebog

Erik Frandsen (f. 1954)

mellemgaard

2022

Lydbog (net)

indlæser: Torben Sekov

mellemgaard

2022

Lydbog (net)

indlæser: Torben Sekov

BibMedia

2022

Lydbog (cd-mp3)

indlæser: Torben Sekov

BibMedia