Bøger / faglitteratur til børn / idebøger

Oplev Danmarks natur med børn : naturoplevelser i hele Danmark for børnefamilier


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
136 sider: ill. i farver
Udgivet
2021
Ophav
Genre og form
idebøger
Målgruppe
for børnefamilier

Beskrivelse


Guide til naturoplevelser i hele Danmark for børnefamilier. Med forslag til aktiviteter og gode råd til udstyr og forberedelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 23. sep. 2019

af

af

Sanne Mendel

d. 23. sep. 2019

Flot og inspirerende guide til naturoplevelser i hele Danmark for børnefamilier. Uanset hvor i landet man ønsker at opleve den danske natur, så er der forslag til spændende aktiviteter og gode råd.

Bogen er en praktisk guide som giver forslag og inspiration til naturoplevelser i hele Danmark. Den indeholder forslag til 50 ture som er fordelt over hele landet, både Jylland, Fyn, Sjælland og øerne. Derudover er der introduktion og gode råd til forberedelse inden turene, og der er forslag til lege og aktiviteter i naturen. Der er både forslag til endags- og flerdagsture. Bogen indeholder et kort for hvert område med bl.a. udvalgte seværdigheder samt farvefotos for hvert kapitel.

Virkelig lækker og gennemført god bog som vil inspirere mange børnefamilier til at udforske den mangfoldige danske natur. Kan varmt anbefales.

Ønsker man at få yderligere inspiration til oplevelser i den danske natur, så kan bøgerne Skov & strand i DanmarkAnders Kofoeds store bog om naturen af Søren Olsen og Anders Kofoeds store bog om naturen af Anders Kofoed anbefalesØnsker man at få yderligere inspiration til oplevelser i den danske natur, så kan bøgerne Skov & strand i Danmark af Søren Olsen og af Anders Kofoed anbefales.