Gå til indholdOplev Danmark : højest, størst, først


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

218 sider: ill. i farver

Udgivet

2017

genre/form

rejseførereOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Om kultur- og naturseværdigheder i Danmark med fokus på, hvilke, der er højest, størst, ældst, bredest, først, længst, smallest, med mere


Anmeldelser (1)


27. sep. 2017

Lækker og indbydende bog om oplevelser i Danmark. Henvender sig bredt til både familien og turisten, der er interesseret i at vide mere Danmarks kultur og naturseværdigheder.

Manden bag Margueritruten og forfatter til en række bøger om seværdigheder og oplevelser i Danmark, har begået endnu en bog om Danmark, der især er tiltænkt familien på tur. Bogen er udformet som en art rekordbog inddelt geografisk efter landsdelene; Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Syd- og Sønderjylland, Fyn og Øer, Sjælland, Lolland, Falster & Møn samt Bornholm. Under hvert område er udvalgt en række kultur- eller naturseværdigheder med fokus på, hvilke, der er højest, størst, ældst, bredest, først, længst, smallest etc. Sidst i bogen en quiz om Danmarksrekorder, der både kan bruges som underholdning på turen, men også som kilde til endnu mere viden.

Skøn bog til hele familien, overskuelig, let at orientere sig i og flot illustreret. Skrevet på et niveau som er forståeligt for de største børn og opefter. Bogen indeholder både faktabokse, historisk baggrund og beskrivelse af hvert sted/seværdighed. Er også til stor inspiration for de der skal planlægge næste udflugts- eller feriemål i Danmark.

Der findes ikke lignende bøger, der kombinerer oplevelser med rekorder, men et godt supplement vil være Politikens store Danmarksbog


der giver en samlet guide til Danmarks seværdigheder, både natur, kultur, byer, landskaber, kirker, slotte, øer og søerDer findes ikke lignende bøger, der kombinerer oplevelser med rekorder, men et godt supplement vil være Politikens store Danmarksbog der giver en samlet guide til Danmarks seværdigheder, både natur, kultur, byer, landskaber, kirker, slotte, øer og søer.

Lektørudtalelse

Af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl


Informationer og udgaver

Bog

2017