Gå til indholdOphæv tyngdekraften : helbredelse på trods af al fornuft


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

247 sider

Udgivet

2011

Originaludgave

2010


Anmeldelser (1)


1. sep. 2010

Caroline Myss er et ikon i den alternative verden, og hendes bog vil kunne bruges af alle hendes trofaste tilhængere, og af andre der har en vis erfaring inden for det spirituelle. Bogen her er ikke for nybegyndere, så skal de i hvert fald være stædige.

Caroline Myss har beskæftiget sig med healing og mystisk helbredelse i 20 år, og har den hovedtese, at helbredelse ikke kun forgår i kroppen, men mindst i ligeså høj grad i sjælen. I denne overbygning til sine øvrige værker, beskriver hun 7 nådegaver og syv skyggelidenskaber, der alle har betydning for vores helbred. Bogen er bygget op omkring 5 sandheder, der også opdeler bogen i kapitler. Der er en del øvelser i bogen i form af spørgsmål og desuden bønner til forskellige situationer. Bogen er ikke nem at læse, men velskrevet og med stor dybde. Bagerst indeks, men ingen litteraturliste.

Der er ikke så meget at sammenligne med direkte; Caroline Myss har sine egen tilgang til helbredelse. Lidt derhenad er Psykoterapi : tillæg til Et kursus i mirakler af Helen Schucman.

En overbygning til Caroline Myss' efterhånden store produktion, der helt sikkert vil være efterspurgt.

Lektørudtalelse

Af

Camilla Sejerøe


Informationer og udgaver

Ebog

2016

Bog

2011

Bog

2010

Lydbog (cd-mp3)

2011