Gå til indholdOpgiv ikke din teenager : styrk arbejdsfællesskabet og din forældreautoritet


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

175 sider: ill.

Udgivet

2016

Originaludgave

2016


Beskrivelse


Med eksempler, anvisninger og interviews belyses vigtigheden af at give sine teenagere pligter i hjemmet


Anmeldelser (1)


4. apr. 2016

Opgiv ikke din teenager er en bog til forældre om børneopdragelse. Med eksempler, anvisninger og interviews belyses vigtigheden af at give sine teenagere pligter i hjemmet.

Bogen belyses vigtigheden af at stille krav til sine teenagere, og få dem til at deltage i de fælles pligter der er i et hjem, samt værktøjer og forslag til hvordan man kan motivere børnene til at tage ansvar for pligterne. Fordelene ved at give sin børn pligter er mange. Forfatteren mener dels det giver en bedre familierelation og respekt familiemedlemmerne imellem. Dels at pligter giver ansvarsfulde, robuste og kompetente unge mennesker, der begår sig bedre socialt og på det fremtidige arbejdsmarked. I stedet for at bebrejde børnene, at de ikke foretager sig noget for det fælles bedste på hjemmefronten, skal man påtage sig skylden og prøve at vende situationen ved fælles aftaler og dialog og ikke vrissen, ordrer og surhed. Bagerst i bogen er der opskrifter på madpakker/lette middagsretter udarbejdet af en 18-årig, og en rengøringsanvisning udarbejdet af en 14-årig.

Lettilgængelig og ligetil bog, som kan læses af både forældre og teenagere. Kan være en glimrende guide, hvis tingene er gået lidt i hårdknude derhjemme.

Forfatteren har tidligere udgivet bogen Børn skal da arbejde


Din teenager skal coaches, ikke opdrages


. Arne Nilssons bog Din teenager skal coaches, ikke opdrages er også for motivation i stedet for skæld udForfatteren har tidligere udgivet bogen Børn skal da arbejde. Arne Nilssons bog er også for motivation i stedet for skæld udForfatteren har tidligere udgivet bogen Børn skal da arbejde. Arne Nilssons bog Din teenager skal coaches, ikke opdrages er også for motivation i stedet for skæld ud.

Lektørudtalelse

Af

Maria Björnsdóttir


Informationer og udgaver

Bog

2016