Gå til indholdOne pot : alt i én gryde : din genvej til nem hverdagsmad


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

112 sider: ill. i farver

Udgivet

2018

Originaludgave

2018


Beskrivelse


36 opskrifter der alle skal tilberedes i en og samme gryde


Anmeldelser (1)


17. apr. 2018

En gryde til det hele, lyder det ikke dejlig nemt? Det er det bestemt også, og med denne bog kommer du godt i gang med "One-Pot" konceptet. Spar tid, spar opvask og spar måske en lille skilling i en travle hverdag. For hjemmekokke i alle aldre.

36 opskrifter der alle skal tilberedes i en og samme gryde. Bogen indledes med et kortere forord samt nogle simple hverdagstips. Herefter findes opskrifter på "de hurtige gryder", mad der kan tilberedes på ca. 60 minutter. Efterfølgende kommer "de langsomme gryder" der kræver mere simretid. Supper og grønt er næste indslag, hvorefter forfatteren har en række familiefavoritter som boller i karry eller koteletter i fad. Afslutningsvis kommer "de ekstra nemme" til når det virkeligt skal gå hurtigt samt lidt ekstra sundt og godt.

Madlavning uden opvask er næsten utopisk. Men denne bog har ramt noget der nok skal tiltale den travle familie. Opskrifterne er nemme at følge og kræver sjældent ingredienser der ikke kan erhverves i ethvert supermarked, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Jeg har nu læst bogen og skal da også prøve nogle af de mange opskrifter, hvad med eksempelvis: Svinekæber i øl, indisk kylling eller paella.

For yderligere opskrifter og inspiration til nem mad se Jamie Olivers 5 ingredienser


Hurtig lækker mad!


eller Hurtig lækker mad!For yderligere opskrifter og inspiration til nem mad se Jamie Olivers 5 ingredienser eller For yderligere opskrifter og inspiration til nem mad se Jamie Olivers 5 ingredienser eller Hurtig lækker mad!.

Lektørudtalelse

Af

Lars Ovesen


Informationer og udgaver

Bog

2018

Ebog

2018