Gå til indholdOnduleret


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

[36] sider: ill. i farver

Udgivet

2020

genre/form

novellerOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Billednovelle om et venskab, en fest og en misforståelse, der overskrider grænser og ændrer alt. Til unge fra 13-16 år


Anmeldelser (3)


6. nov. 2020

Billednovelle om et venskab, en fest og en misforståelse, der overskrider grænser og ændrer alt. Til unge fra 13 år og op.

De to venner, Janus og Julie, ender efter en våd fastelavnsfest på gymnasiet i sengen sammen. Janus er fuld, og i sin fuldskab misforstår han Julies signaler og kommer til at overskride hendes grænser. En misforståelse og en hændelse, der ændrer alt mellem de to venner. Illustrator Ida Rørholm Davidsen har tidligere udgivet den grafiske roman Lonely journey


Papirbryllup


Fødedygtig


. Forfatter Laura Ringo har flere romaner bag selv fx Papirbryllup og senest Fødedygtig. Bogen er i serien "Billednoveller fra Gyldendal"De to venner, Janus og Julie, ender efter en våd fastelavnsfest på gymnasiet i sengen sammen. Janus er fuld, og i sin fuldskab misforstår han Julies signaler og kommer til at overskride hendes grænser. En misforståelse og en hændelse, der ændrer alt mellem de to venner. Illustrator Ida Rørholm Davidsen har tidligere udgivet den grafiske roman Lonely journey. Forfatter Laura Ringo har flere romaner bag selv fx og senest Fødedygtig. Bogen er i serien "Billednoveller fra Gyldendal"De to venner, Janus og Julie, ender efter en våd fastelavnsfest på gymnasiet i sengen sammen. Janus er fuld, og i sin fuldskab misforstår han Julies signaler og kommer til at overskride hendes grænser. En misforståelse og en hændelse, der ændrer alt mellem de to venner. Illustrator Ida Rørholm Davidsen har tidligere udgivet den grafiske roman Lonely journey. Forfatter Laura Ringo har flere romaner bag selv fx Papirbryllup og senest . Bogen er i serien "Billednoveller fra Gyldendal"De to venner, Janus og Julie, ender efter en våd fastelavnsfest på gymnasiet i sengen sammen. Janus er fuld, og i sin fuldskab misforstår han Julies signaler og kommer til at overskride hendes grænser. En misforståelse og en hændelse, der ændrer alt mellem de to venner. Illustrator Ida Rørholm Davidsen har tidligere udgivet den grafiske roman Lonely journey. Forfatter Laura Ringo har flere romaner bag selv fx Papirbryllup og senest Fødedygtig. Bogen er i serien "Billednoveller fra Gyldendal".

Stilfærdig, lavmælt fortælling om overskredne grænser og en misforståelse, der ændrer alt mellem to venner. Der er en melankolsk og lidt knugende stemning hele bogen igennem, og selvom man som læser fra første side ikke ved, hvad der er sket, fornemmer man mellem linjerne en misstemning. De smukke enkle illustrationer, der er holdt i blålige toner, underbygger den knugende og lavmælte stemning.

Kan du lide at læse korte illustrerede tekster, så prøv også serien Carlsens billednoveller med fx Anderledes med drenge


Kirsebærpigen


Tag gaden tilbage


og Kirsebærpigen, der begge handler om følelser, kærlighed og de første seksuelle erfaringer. En ungdomsromaner, der handler om grænser er fx Tag gaden tilbageKan du lide at læse korte illustrerede tekster, så prøv også serien Carlsens billednoveller med fx Anderledes med drenge og , der begge handler om følelser, kærlighed og de første seksuelle erfaringer. En ungdomsromaner, der handler om grænser er fx Tag gaden tilbageKan du lide at læse korte illustrerede tekster, så prøv også serien Carlsens billednoveller med fx Anderledes med drenge og Kirsebærpigen, der begge handler om følelser, kærlighed og de første seksuelle erfaringer. En ungdomsromaner, der handler om grænser er fx Kan du lide at læse korte illustrerede tekster, så prøv også serien Carlsens billednoveller med fx Anderledes med drenge og Kirsebærpigen, der begge handler om følelser, kærlighed og de første seksuelle erfaringer. En ungdomsromaner, der handler om grænser er fx Tag gaden tilbage.

Lektørudtalelse

Af

Marion Tirsgaard

Politiken

Af

Steffen Larsen (f. 1943)

d. 16. jan. 2021

Børn & bøger

Af

Kent Poulsen (f. 1947-07-21)

Årg. 74, nr. 3 (2021)


Informationer og udgaver

Ebog

2021

Bog

2020