Gå til indholdOndt vand : krimi


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

331 sider

Udgivet

2014

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2012


Beskrivelse


Krimi. Et uhyggeligt fund af to halvt skeletterede kvindelig på en østjysk mark kaster politikommissær Daniel Trokic og hans team ud i en makaber og mystisk sag, der snart bliver sat under tidspres, da endnu en kvinde forsvinder


Anmeldelser (2)


1. jun. 2012

5. selvstændige del i populær dansk krimiserie, som allerede har en del trofaste fans. Forsiden er gusten og dragende med fokus på blodrødt vand.

To stærkt medtagne kvindelig findes i en kuffert gemt under en stendynge på en østjysk mark. Kombinationen af de alvorlige og mystiske omstændigheder i forbindelse med det grusomme fund, og at endnu en kvinde er forsvundet, sætter politikommissær Daniel Trokic og hans teams efterforskning under tidspres for at finde ud af, hvad ofrene har tilfælles. Velskrevet, begavet og indimellem makaber krimi, som jonglerer med både snedig symbolik, en god personskildring og ækle kryb, der tilsammen giver en velkomponeret, stemningsmættet og foruroligende krimioplevelse.

5. del i serien om den charmerende Daniel Trokic, som allerede er solgt til udgivelse i 5 lande. Wolf skriver politiromaner med et godt skvæt psykologisk suspense og en barskhed, som vi også kender fra skotske Ian Rankin.

Endnu en vellykket og halvbarsk krimi fra en fuldt ud fortjent populær dansk krimiforfatter.

Lektørudtalelse

Af

Zenia Johnsen

Weekendavisen

Af

Katinka Bruhn

d. 13. jul. 2012


Informationer og udgaver

Lydbog (net)

2018

Lydbog (net)

2014

Lydbog (net)

2013

Bog

2014

Bog

2012

Ebog

2014

Ebog

2012

Lydbog (cd)

2013

Lydbog (cd-mp3)

2013