Gå til indholdOmgivet af idioter : hvordan man forstår dem man ikke kan forstå


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

303 sider: ill. i farver

Udgivet

2022

genre/form

vejledningerOriginaludgave

2017


Beskrivelse


Om en af de mest almindelige årsager til konflikt i dagligdagen - dårlig kommunikation. Med vejledning til hvordan man bliver bedre til at kommunikere. Både til at forstå andre mennesker og til at blivet forstået. Med opgaver


Anmeldelser (1)


31. aug. 2017

Fagbog om at bedre kommunikationen mellem forskellige persontyper ud fra IPU adfærdsanalyseapparatet (fire-farvesystemet). For alle voksne med interesse I at forstå andre bedre - både på job og privat.

Bog med det formål at få læseren til at forstå, hvordan mennesker fungerer, så man kan blive bedre til at håndtere forskellige typer. Bogen indledes med et forord af grundlæggeren af IPU profilanalyse. Derefter følger en gennemgang af de fire personlighedstyper (rød, gul, grøn, blå). Bogen indholder også kapitler om, hvordan andre oplever de fire typer samt en beskrivelse af hver types kropssprog, stemmeføring, stressfaktorer, energityve mm. Der anvendes mange konkrete eksempler.

Vel- og letskrevet bog, der på underholdende og oplysende vis, sætter læseren ind i de fire personlighedstyper, bogen opererer ud fra. Bogen er bygget godt op ud fra de fire farver, og både illustrationer samt de mange konkrete eksempler underbygger teorien på en god måde. Bogen er en bestseller i Sverige.

Et andet meget populært personlighedtypesystem er enneagrammet. Man kan med fordel supplere sin viden via denne bog Enneagrammet i praxis


Et andet meget populært personlighedtypesystem er enneagrammet. Man kan med fordel supplere sin viden via denne bog Enneagrammet i praxis.

Lektørudtalelse

Af

Inger Nygaard Kaad


Informationer og udgaver

Bog

2022

Bog

2020

Bog

2017

Ebog

2022

Ebog

2017

Lydbog (net)

2021

Lydbog (net)

2017

Lydbog (cd-mp3)

2018