Gå til indholdOm stil


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

79 sider

Udgivet

2020

Originaludgave

2020


Beskrivelse


Fans af Jørgen Leth kan i denne lille samling læse om hans forhold til stil i flere aspekter af livet


Anmeldelser (3)


25. nov. 2020

Fans af Jørgen Leth kan i denne lille samling læse om hans forhold til stil i flere aspekter af livet.

Bogen er en del af serien "Gyldendal kolibri" og indledes med seks sider, hvor Jørgen Leth filosoferer over stil i sneakers og betydningen af mærkevarer. Derefter gengives udvalgte uddrag fra Jørgen Leths tidligere udgivelser. Der er bl.a. uddrag af "Men jeg er her jo", "Det uperfekte menneske", "Director's cut", "Mine helte" og "Det uperfekte menneske. 4". Her kommer han bl.a. omkring Giorgio Armani og Ivan Grundahl, samt hvordan stil hos forskellige cykelryttere kan definere dem som ryttere. I serien "Gyldendal kolibri" er bøgerne alle ca. 60 sider og i et mindre format. Ud over den aktuelle udgivelse er bl.a. emner som Om brud


Om samtale


og Om samtale.<Bogen er en del af serien "Gyldendal kolibri" og indledes med seks sider, hvor Jørgen Leth filosoferer over stil i sneakers og betydningen af mærkevarer. Derefter gengives udvalgte uddrag fra Jørgen Leths tidligere udgivelser. Der er bl.a. uddrag af "Men jeg er her jo", "Det uperfekte menneske", "Director's cut", "Mine helte" og "Det uperfekte menneske. 4". Her kommer han bl.a. omkring Giorgio Armani og Ivan Grundahl, samt hvordan stil hos forskellige cykelryttere kan definere dem som ryttere. I serien "Gyldendal kolibri" er bøgerne alle ca. 60 sider og i et mindre format. Ud over den aktuelle udgivelse er bl.a. emner som Om brud og .<Bogen er en del af serien "Gyldendal kolibri" og indledes med seks sider, hvor Jørgen Leth filosoferer over stil i sneakers og betydningen af mærkevarer. Derefter gengives udvalgte uddrag fra Jørgen Leths tidligere udgivelser. Der er bl.a. uddrag af "Men jeg er her jo", "Det uperfekte menneske", "Director's cut", "Mine helte" og "Det uperfekte menneske. 4". Her kommer han bl.a. omkring Giorgio Armani og Ivan Grundahl, samt hvordan stil hos forskellige cykelryttere kan definere dem som ryttere. I serien "Gyldendal kolibri" er bøgerne alle ca. 60 sider og i et mindre format. Ud over den aktuelle udgivelse er bl.a. emner som Om brud og Om samtale.<.

En fin lille sag om stil. Om hvordan den kan skinne igennem i alle aspekter af livet og at stil er individuel og personlig.

Kan sammenlignes med de små "Tænkepauser"-udgivelser, som også er små udgivelser om store emner.

Lektørudtalelse

Af

Kirstine Louise Grøngaard

Berlingske tidende

Af

Jakob Genz

d. 4. dec. 2020

Weekendavisen

Af

Amalie Langballe

d. 30. dec. 2020


Informationer og udgaver

Bog

2020