Gå til indholdBøger / skønlitteratur / noveller

Om brud


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

62 sider

Udgivet

2019

Ophav

Naja Marie Aidt(forfatter)
Genre og formnoveller

Beskrivelse


Noveller om brud mellem kærester og ægtefæller


Indhold

  • For at være ærlig

  • Det er ikke min mand

  • Forskydning

  • Bulbjerg

  • Søndag


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj. 2019

af

af

Camilla Sejerøe

d. 8. maj. 2019

En lille, intens bog om brud, mest mellem kærester og ægtefæller. Bogen kan læses for fornøjelsens skyld, kan anvendes til højtlæsning, og kan bruges i gymnasieskolen.

Her er tale om en lille samling af uddrag fra TilgangBavian


Det tredje landskab


, Bavian og Det tredje landskab. Uddragene er typisk på 5-6 sider. Man kunne kalde det en smagsprøve på Naja Marie Aidt forfatterskab. Alle teksterne handler om brud mellem kærester eller ægtefæller. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan beskrives - og opleves - så forskelligt. Nogen steder surrealistisk, nogen steder næsten nøgternHer er tale om en lille samling af uddrag fra Tilgang, og Det tredje landskab. Uddragene er typisk på 5-6 sider. Man kunne kalde det en smagsprøve på Naja Marie Aidt forfatterskab. Alle teksterne handler om brud mellem kærester eller ægtefæller. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan beskrives - og opleves - så forskelligt. Nogen steder surrealistisk, nogen steder næsten nøgternHer er tale om en lille samling af uddrag fra Tilgang, Bavian og . Uddragene er typisk på 5-6 sider. Man kunne kalde det en smagsprøve på Naja Marie Aidt forfatterskab. Alle teksterne handler om brud mellem kærester eller ægtefæller. Det er bemærkelsesværdigt, at det kan beskrives - og opleves - så forskelligt. Nogen steder surrealistisk, nogen steder næsten nøgtern.

En fin lille samling af næsten poetisk prosa i Naja Marie nøgterne skrivestil. Det er godt og giver lyst til mere.

Gyldendal har med "Gyldendal kolibri" serien sat sig for at præsenterer udvalgte, danske forfattere. Små bøger med stærke emner, skriver de selv. Der er fx Om storbyOm drømme


af Søren Ulrik Thomsen, og Om drømme af Troels Kløvedal, med små uddrag af forfatternes værkerGyldendal har med "Gyldendal kolibri" serien sat sig for at præsenterer udvalgte, danske forfattere. Små bøger med stærke emner, skriver de selv. Der er fx Om storby af Søren Ulrik Thomsen, og af Troels Kløvedal, med små uddrag af forfatternes værker.


Litteratursiden.dk [online]

d. 11. jul. 2019

af

af

Mads Damsø (f. 1988)

d. 11. jul. 2019Informationer og udgaver

2019

Bog

Naja Marie Aidt

Gyldendal, 1. udgave