Bøger / faglitteratur

Om at leve : 20 skridt til mere overskud og mindre stress


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
295 sider
Udgivet
2014

Beskrivelse


Konkrete råd om og redskaber til, hvordan man finder ind til kernen og skaber plads til det vigtige i livet. Ved at følge de 20 skridt kan man skabe forandring ved at prioritere, rydde op og skabe gode vaner.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. apr. 2014

af

af

Mette Fersum

d. 25. apr. 2014

En bog til personlig udvikling, med konkrete redskaber til hvordan man finder ind til kernen og skaber plads til det vigtige i livet. Målgruppen er fra 30+.

Nielsen er underviser og har virksomheden "20skridt.dk". Det er ofte en svær balance, når man har et krævende job, børn, familie, venner, personlige ambitioner, og samtidig er træt og forkølet, har et sygt barn, og også har et ønske om også have lidt tid til sig selv. Hvad og hvordan man kan gøre noget ved det, kan man læse om i bogen. Det handler om at finde ud af hvad der giver overskud. Det handler om prioritering og at finde ud af, hvad man har lyst til. Der er rigtig mange gode råd og konkrete teknikker til at komme videre, så man finder ind til kernen og skaber plads til det vigtige. Bogen har et rigtig fint layout. I alle kapitlerne er der såkaldte huskepunkter. I forhold til søvn er der huskepunkt, som fortæller hvor vigtig søvnen er. Et andet huskepunkt i et andet kapitel er, at undersøgelser viser, at en fornuftig balance mellem familie og arbejdsliv er afgørende for vores jobtilfredshed. Det bedste råd er at handle og gøre noget ved det enten ved at tage små skridt, eller tage 20 til mere overskud og mindre stress.

Den er i stil med Hvad vil du virkelig?, 2013.

Dette er en af de bedre bøger inden for personlig udvikling. Der er et lækkert layout. Man mærker tydeligt, hvor meget han brænder for at formidle sit emne på den gode måde, så læseren selv begynder at reflektere og måske handle på det.