Gå til indholdOffermageren


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

444 sider

Udgivet

2023

genre/form

roman,

krimi,

romanerOriginaludgave

2021


Beskrivelse


Skisæsonen er lige gået i gang i Åre, da et blåfrossent lig bliver fundet i en skilift. Hvem er det, og hvordan er det havnet der? Det bliver op til Daniel, Hanna og Anton at finde ud af. For dem, der elsker svenske krimier


Anmeldelser (2)


12. jan. 2021

Skisæsonen er lige gået i gang i Åre, da et blåfrossent lig bliver fundet i en skilift. Hvem er det, og hvordan er det havnet der? Det bliver op til Daniel, Hanna og Anton at finde ud af. For dem, der elsker svenske krimier.

Daniel Lindskog, nybagt far, har tidligere arbejdet i storbyen, men er endt som politikommissær i Åre. En stilling, hvor det mest er skisæsonen, der holder ham og kollegerne i gang. Da sæsonen starter bliver Daniel og hans makker Anton kaldt ud til et kvindelig, fundet i en skilift. Det viser sig at være en teenager, der har været forsvundet. Daniel må arbejde i døgndrift, hvilket giver ham dårlig samvittighed overfor hans kæreste, der går alene med deres kolikramte datter. Hanna Ahlander ender i Åre, da hun bliver sendt på ufrivillig orlov. Sagen om den døde pige vækker straks hendes interesse og hun indleder et godt samarbejde med Daniel. Men hun går solo med en anden sag, der ender med at sende hende på sygehuset. Sagens omfang er stor, intet hænger sammen og det viser sig at det smukke landskab gemmer på mange hemmeligheder. Dette er første bog i serien "Mordene i Åre".

Fantastisk spændende krimi, der holder spændingen hele vejen igennem - den er slet ikke til at lægge fra sig. Persongalleriet er troværdigt og man føler næsten man er til stede.

Kan sammenlignes med andre store svenske kvindelige krimi forfattere, eksempelvis Camilla Läckberg.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen

Litteratursiden.dk [online]

Af

Lene Jensen (f. 1964-04-15)

2021-03-05


Informationer og udgaver

Bog

2023

Bog

2021

Bog

2021

Lydbog (cd-mp3)

2021

Ebog

2021

Lydbog (net)

2021

Punktskrift

2021