Gå til indholdOffer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

508 sider

Udgivet

2020

genre/form

roman,

krimiOriginaludgave

2020


Beskrivelse


Krimi. Joe Middleton husker ikke at have slået nogen ihjel, og skal forsøge at overbevise psykiateren om, at han ikke kan dømmes som seriemorder. Det viser sig dog, at være den mindste af hans bekymringer


I samme serie


Anmeldelser (1)


19. feb. 2020

Joe Middleton husker ikke at have slået nogen ihjel, så efter hans mening kan han umuligt dømmes som seriemorder. For dem der er til den mørkere ende af krimigenren.

Joe Middleton har meget at se til. Han er arresteret, har det sidste år siddet i fængsel og venter på sin retssag. Sagen er den at Joe, eller Christchurch-snitteren som han kendes som, ikke kan huske mordene, og han skal forsøge at overbevise psykiateren om, at han ikke var sig selv, og derfor ikke kan dømmes som seriemorder. Det viser sig dog, at være den mindste af hans bekymringer. Der er nemlig ingen ende på, hvor mange mennesker der ønsker at se ham død, både indsatte og ude på den anden side. Udenfor er der Melissa, der var hans medskyldige i et af mordene, og hun planlægger at skyde ham på vej til retten, så han ikke får afsløret hende. For at komme ud af kniben lægger Joe en plan, der involverer den tidligere efterforsker, der fik ham buret inde og en clairvoyant fra et tv-show, der bare ønsker at tjene penge. Det er et skud i tågen, men hans eneste chance, da folket i New Zealand skal stemme om, hvorvidt dødsstraffen skal genindføres, og Christchurch-snitteren er blevet argumentet for netop dette. Bogen er en del af serien "Christchurch noir", men kan læses selvstændigt.

Fantastisk krimi, som er skruet så godt sammen, at man som læser hele tiden tørster efter mere. Og man tager endda sig selv i at heppe på skurken.

Man finder samme dysterhed hos Michael Connelly.

Lektørudtalelse

Af

Dorthe Marlene Jørgensen


Informationer og udgaver

Bog

2020

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Ebog

2020