Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Offer

Del 1 af Zoey

Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog
dansk
Omfang
54 sider: ill. i farver
Udgivet
2022
Ophav
Genre og form
roman, romaner
Sværhedsgrad

let at læse

lix: 17

Målgruppe

For 13-15-årige

Undervisning
til skolebrug
Originaludgave
2022

Beskrivelse


Zoey bliver mobbet i skolen. Hendes plageånder kalder hende Zombie-Zoey. Når det bliver for slemt søger Zoey tilflugt i skoven, men en dag sker der noget vildt derude. For 13-15-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. juli 2022

af

af

Jeanette Pejtersen

d. 8. juli 2022

Zoey bliver mobbet i skolen. Hendes plageånder kalder hende Zombie-Zoey. Når det bliver for slemt søger Zoey tilflugt i skoven, men en dag sker der noget vildt derude. For 13-15-årige.

Ny serie i fire dele om pigen Zoey. Zoeys forældre døde i en trafikulykke, da hun var baby, så Zoey bor hos sine adoptivforældre, som hun ikke kan lide. I skolen bliver hun mobbet og har ingen venner. Så en dag dukker en ny pige op i klassen, Sofia, og samtidig opdager Zoey, at hun nogle gange har næsten magiske kræfter. Sofia, og de magiske kræfter får Zoey til at se håb forude. Bøgerne er delt ind i kapitler, og hvert nyt kapitel markeres med en helsides illustration af Zoeys ansigt i forskellige douchede farver. Bøgerne har hårdt omslag. De skal læses i rækkefølge.

Meget højspændt historie om en pige, som er i dyb krise både derhjemme og i skolen. Der er detaljerede beskrivelser af meget voldelige slåskampe mellem Zoey og hendes plageånder. Man bliver både fascineret og frastødt af beskrivelserne, og venter i åndløs spænding på at finde ud af, hvordan det hele hæger sammen. Hvad er det der med Zoeys vilde kræfter, og hvad er der sket med hendes forældre? En meget speciel og fascinerende måde at beskrive en ung pige på, som leder efter sin egen identitet, og må så gruelig meget igennem, før hun finder den.

Andre bøger om mobning, venner, familie og identitet kunne fx være Nøgen hævnVæk eller Væk, som begge er i serien "#ungletlæst"Andre bøger om mobning, venner, familie og identitet kunne fx være Nøgen hævn eller , som begge er i serien "#ungletlæst".