Gå til indholdBøger / faglitteratur

Offentlig lean : koncepter, værktøjer og erfaringer


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Omfang

205 sider: ill.

Udgivet

2009

Ophav

Mahad Huniche(forfatter)

Beskrivelse


Om hvordan lean praktiseres i den offentlige sektor, og om nogle af de forhold, der henholdsvis fremmer og blokerer for implementeringen af lean


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 7. okt. 2009

af

af

Camilla Sejerøe

d. 7. okt. 2009

Offentlig lean kan bruges både som lærebog og som oplysning til alle de ledere i det offentlige, der enten overvejer en lean-struktur eller allerede har en.

Esben Rahbek Pedersen er postdoc. ved CBS og beskæftiger sig med ledelse og lignende. Mahad Huniche er ansat i Region Sjælland og har her ansvaret for regionens procesoptimerings-projekter, og har desuden lavet udviklingsprojekter i mange lande. Bogen er skrevet i et videnskabeligt, men samtidig forståeligt sprog, der gør bogen så nem at læse, som man på nogen måde kan forvente. Den handler naturligvis om indførelse af lean i offentlige systemer og medtager argumenter både pro og kontra. Den beskriver modellen og dens historie, og kommer undervejs med rigtig mange brugbare, praktiske eksempler.

En ny bog om dette emne er kærkomment, især et så nuanceret og grundigt argumenteret værk som dette.

En bog, der er et "musthave" for lederen, der overvejer at kaste sin organisation ud i lean. Desuden en udmærket studiebog, som vi sandsynligvis vil se på mange litteraturlister de kommende år.


Danske kommuner

Årg. 40, nr. 37 (2009)

af

af

Flemming Storgaard

Årg. 40, nr. 37 (2009)Informationer og udgaver

2009

Bog

Mahad Huniche

Jurist- og Økonomforbundet, 1. udgave