Gå til indholdØlbrødre : de danske tvillinger, som erobrede ølverdenen, men mistede hinanden


Detaljer

Seneste udgave, bog


Sprog

dansk

Længde

292 sider, tavler i farver

Udgivet

2019

genre/form

biografierOriginaludgave

2019


Beskrivelse


Biografi om de enæggede tvillinger Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø, begge uddannede skolelærere, begge har dyrket eliteløb og begge har sat ny international standard for ølbrygning. De har levet hele livet i nådesløs konkurrence med hinanden og har i årevis ikke talt sammen


Anmeldelser (3)


5. nov. 2019

Portrætbog om Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø, hhv. ophavsmænd til ølmærkerne Mikkeller og Evil Twin Brewing. De er tvillinger, har levet hele livet i nådesløs konkurrence med hinanden og har i årevis ikke talt sammen. Til ølentusiaster især, men også bredere til alm. læsere af sensationelle historier.

Biografi om brødrene Mikkel Borg Bjergsø og Jeppe Jarnit-Bjergsø, begge uddannede skolelærere, begge har dyrket eliteløb og begge har sat ny international standard for ølbrygning. Rasmus Engborg, tidligere ledende nyhedschef på Børsen, har fulgt de enæggede tvillinger, født med halvandet minuts mellemrum, igennem næsten et år. Vi hører om deres opvækst, familieforhold, fælles interesser, hvad der driver dem og om hvordan de både støtter og presser hinanden. Øleventyrets op og nedture, der starter som fælles projekt, dominerer deres senere liv og driver dem modvilligt fra hinanden.

Fascinerende familiehistorie og et spændende psykologisk portræt af de to brødre. Samtidigt en inspirerende iværksætterfortælling om ildhu, perfektion og troen på, at det umulige kan lykkes. Tillige giver bogen en god generel indførelse i ølhistoriken fra de senere år, hvor mikrobryggerierne har vundet indpas med de to tvillinger i spidsen.

Brødrefejder er mytologisk stof, fra bibelens Kain og Abel til Irwin Shaws To brødre


Øst for paradis


Mikkellers bog om øl


og Steinbecks Øst for paradis. Mikkellers bog om øl beskriver også Mikkel Borg Bjergsøes karriereBrødrefejder er mytologisk stof, fra bibelens Kain og Abel til Irwin Shaws To brødre og Steinbecks . Mikkellers bog om øl beskriver også Mikkel Borg Bjergsøes karriereBrødrefejder er mytologisk stof, fra bibelens Kain og Abel til Irwin Shaws To brødre og Steinbecks Øst for paradis. beskriver også Mikkel Borg Bjergsøes karriereBrødrefejder er mytologisk stof, fra bibelens Kain og Abel til Irwin Shaws To brødre og Steinbecks Øst for paradis. Mikkellers bog om øl beskriver også Mikkel Borg Bjergsøes karriere.

Lektørudtalelse

Af

Peter Holm Rasmussen

Politiken

Af

Sebastian Wittrock

d. 3. dec. 2019

Berlingske tidende

Af

Jakob Genz

d. 26. jan. 2020


Informationer og udgaver

Lydbog (cd-mp3)

2020

Lydbog (net)

2020

Lydbog (net)

2019

Bog

2019

Ebog

2019